Настільна версія
мова | язык

Світова зірка диско допомогла Пономарьову на «Голосі країни»

29 Березня, 21:32

Поділитися:

Олександр Пономарьов вершив долю своїх підопічних на вокальних батлах «Голосу країни», заручившись підтримкою легендарної солістки гурту «Arabesque» Міхаели Роуз.

Днями відбулися зйомки чергового етапу «Голосу країни» - вокальних батлів, де підопічні зіркових тренерів заспівали у парах. Кожен із тренерів, за результатами виступів, повинен був обрати серед 14 вокалістів лише сімку щасливчиків, які надалі змагатимуться у проекті. За правилами проекту на цьому етапі шоу кожному зірковому тренерові допомагає музичний експерт. До своєї команди Олександр Пономарьов запросив легендарну виконавицю диско з Німеччини Міхаелу Роуз.

«Я радий, що Міхаела знайшла можливість приїхати до України та приєднатися до моєї команди на «Голосі країни». Мені дуже важлива її підтримка, адже я глибоко поважаю Міхаелу як справжнього професіонала, ціную як колегу. Щиро радий нашій дружбі, Міхаела дуже сонячна та відкрита людина. До речі, моєю першою касетою в юності була касета саме гурту «Arabesque». Це – легендарний диско-колектив. Для мене велика честь співпрацювати разом з Міхаелою Роуз на «Голосі країни», - говорить найдосвідченіший тренер проекту «Голос країни» Олександр Пономарьов.

Варто зазначити, що німецький поп-гурт «Arabesque», в якому Міхаела Роуз була незмінною солісткою, здобув шалену популярність наприкінці 70-х – на початку 80-х років. Особливий запит у глядача група мала в Японії, де платівки розходилися мільйонними тиражами, а європейську славу гурт «Arabesque» здобув у 1980 році після виходу «Marigot Bay». Серед всесвітньовідомих хітів групи можна назвати «Midnight Dancer», «Hello, Mr Monkey» та «In the heat of a disco night». У 1980 році у СРСР на фірмі «Мелодія» вийшла платівка гурту, яка одразу стала, як тоді казали, «дефіцитною». Сьогодні ж гурт, змінивши назву на «Arabesque feat. Michaela Rose», у складі Міхаели Роуз та двох нових вокалісток активно гастролює, виконуючи всесвітньовідомі хіти.

Особисте знайомство Олександра Пономарьова та Міхаели Роуз відбулося у 2007 році, коли співачка приїжджала з концертом до Києва. З того часу артисти підтримують дружні стосунки. Варто додати, що Міхаела Роуз активно слідкувала за «Голосом країни», який проходив у Німеччині, а Олександр Пономарьов, у свою чергу, ділився враженнями з Міхаелою про український «Голос країни», в якому він брав участь.

«Уперше я дізналася про Олександра Пономарьова під час футбольного матчу, коли він неперевершено виконав Гімн України, - говорить Міхаела, - потім я познайомилася з ним особисто у Києві. Я вражена голосом Олександра і мені подобається його творчість. Я із задоволенням прийняла запрошення від Олександра Пономарьова стати експертом у його команді на проекті «Голос країни». Мені було цікаво дізнатися більше про Україну та її сучасну музичну культуру», - додає Міхаела Роуз.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов утретє став тренером «Голосу країни» - телевізійного вокального шоу на каналі «1+1». Прем’єра нового сезону відбулася 10 березня 2013 року. Проект виходить щонеділі о 20:15.

Помилковий заголовок — Cdsnjdf pshrf lbcrj ljgjvjukf Gjyjvfhmjde yf «Ujkjcs rhfїyb»

29 Березня, 21:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон