Настільна версія
мова | язык

Alyosha народила сина!

3 Квітня, 16:09

Поділитися:

Довгоочікуваний первісток співачки з'явився на світ! Про народження сина батько дитини і цивільний чоловік Alyosha написав у себе на сторінці у соціальній мережі: «Кохана подарувала сина :) маленьке Жадана Тополенятко)))»

Сама співачка поки знаходиться в пологовому будинку разом з дитинкою і планує пробути там ще кілька днів. Як повідомила радісна матуся: «Син народився здоровий і красивий», а вона сама почуває себе дуже щасливою, правда, трохи втомленою.

До народження дитини, за словами молодих батьків, вже давно все було готове: одяг, пелюшки, коляски, та інші необхідні речі. Тепер Alyosha з чоловіком готові насолоджуватися батьківством в повній мірі.

Одним з перших молоду маму привітав продюсер і друг співачки Вадим Лисиця. До слова, припиняти чи робити тривалі паузи у своїй співочій кар'єрі Alyosha не збирається.

- Кілька найближчих тижнів я не планую їздити на концерти і записуватися в студії, але як тільки звикну до нового графіку, повернуся до роботи. Буду вчитися поєднувати, як всі сучасні мами, - поділилася Alyosha.
Помилковий заголовок — Фднщырф yfhjlbkf cbyf!

3 Квітня, 16:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон