Настільна версія
мова | язык

350000 переглядів за 10 днів!

16 Квітня, 08:33

Поділитися:

За 10 днів перебування на YouTube нове відео Get real with my heart здобуло більше 350 тисяч переглядів! Хітовий український артист знову вгадав з вибором пісні, яка в поєднанні з приємним відеорядом претендує на міжнародну любов.

Едуард Романюта вже неодноразово дивував фанів яскравими відеороботами та рекордною кількістю переглядів. Кліпи Invincible, I'll never let you go та Берега стали улюбленими в багатьох країнах.

Get real with my heart було відзнято спонтанно, під час відпочинку співака у США, куди його запросила подруга Тереза, з якою він познайомився в Україні. Під час відвідин парку атракціонів студії Universal, виникла ідея зняти кліп. Результатом роботи знімальної групи Едуард задоволений:

Мені подобаються усі мої кліпи, адже в кожному я зміг розкрити свої акторські здібності. Звісно, жодне відео не обходиться без романтичних сцен з красивими дівчатами, тому знімальний процес стає набагато приємнішим:) Get real with my heart моя перша заокеанська робота, яку, сподіваюсь, Ви підтримаєте у різних хіт-парадах!

«На Всі 100 (TV)»     «На Всі 100 (Radio)»

Таке довгоочікуване сонце, океан, щасливі миті безтурботного життя та романтичні перепетії головних героїв нового відео Едуарда Романюти можна сприймати вже зараз на всіх телеканалах весняної України!

Офіційний сайт Romanyuta.com.ua

Помилковий заголовок — 350000 gthtukzlsd pf 10 lysd!
16 Квітня, 08:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків