Настільна версія
мова | язык

«Голос країни» Павло Табаков презентував альбом «Мій світ»

24 Квітня, 17:21

Поділитися:

Перед зірковою публікою у київському ресторані-клубі «Толстой» відбулася музична вечірка із французьким шармом.

…Весна. Кохання. Париж… На концерті Павла Табакова у підтримку щойно виданого (п’ятого за рахунком) альбому «Мій світ» панував вишуканий настрій. Це був вечір пісенних прем’єр та якісного живого виконання (артист порадував присутніх грою не тільки на роялі, а й, ексклюзивно для цього вечора, на акордеоні).

Серед перших слухачів нового альбому Табакова у «Толстому» були Олег Скрипка, Олександр Пономарьов, Віталій Козловський, Наталія Гордієнко, Ілларія, Марічка Яремчук, Влад Дарвін, дует «Алібі», Оксана Караванська, Ірина Данилевська, Володимир Нечипорук та багато інших відомих українців.

Закрита презентація альбому «Мій світ» невипадково мала французький підтекст: Табаков побував у Франції понад 25 разів! Свого часу співак навіть подумував про те, щоб залишитися жити в цій країні. Не залишився, зате у його репертуарі чимало франкомовних пісень, деякі з яких володар титулу «Голос країни» виконав у «Толстому».

Не обійшлося на концерті-презентації без курйозів: після виконання пісні «Помолиться за тебя», яку Павло присвятив своїй дружині Ользі, співак з-за куліси виніс своїй другій половинці гігантський букет хризантем. Та квіти, які стояли у воді, не очікувано залишили на сцені калюжу… Щоб Табакова і його музикантів не вдарило током, треба було швидко витерти сцену. На «порятунок» артистів, схопивши зі столу серветки, моментально кинулися дружина Павла і його колега по контракту із Universal Music Наталя Гордієнко. Імпровізоване «миття підлоги» зібрало шквал оплесків.

Півторагодинний концерт Павла Табакова у «Толстому» закінчився двома виходами «на біс»: друзі та колеги по співочому «цеху» ніяк не відпускали «голосистого» артиста зі сцени! Восени 2013 р. Табаков разом зі своєю групою вирушить у тур містами України в підтримку альбому «Мій світ».

***

Альбом «Мій світ» переможця популярного в Україні телепроекту «Голос країни» Павла Табакова вийшов під лейблом всесвітньовідомої компанії звукозапису Universal Music Group, контракт з якою співак підписав наприкінці 2012 року. П’ятий за рахунком диск голосистого виконавця об’єднав 12 пісень: «Дякую небесам», «Ти вільна», «Rock&Love», «Тільки ти моя», «Така зима», «Янголя», «Запитай»... Автором музики до більшості композицій у компакті виступив сам Табаков. Одну з нових пісень («Rock&Love») співак присвятив своєму зірковому тренеру Діані Арбеніній.

«Я давно закоханий в Україну. Радію, що доля дозволила мені не просто бувати у цій прекрасній країні, а й подарувала можливість працювати з найталановитішими музикантами, - каже генеральний директор ТОВ «Юніверсал Мюзік» Дмитро Коннов, який прилетів з Москви до Києва на презентацію компакту Табакова. – Я горджуся співпрацею з маестро Табаковим і надіюся, що вона тільки починається. Альбом «Мій світ» створений на рівні найкращих європейських продакшн-стандартів. Мені дуже імпонує манера Павла – емоційно дуже різна і водночас інтелігентна».

***
Довідка. 29 квітня 2012 р. Павло Табаков переміг у найпрофесійнішому вокальному проекті на українському телебаченні «Голос країни» (канал «1+1»). Як приз співак отримав можливість підписати контракт із всесвітньовідомою компанією звукозапису Universal Music Group. 15 грудня 2012 р. таке підписання відбулося. Павло Табаков став третім українським артистом, який має контракт з Universal Music – компанією, під лейблом якої виходять альбоми знаменитих на увесь світ виконавців Стінга, Леді Ґаґи, груп Bon Jovi, Maroon 5...
Помилковий заголовок — «Ujkjc rhfїyb» Gfdkj Nf,frjd ghtptynedfd fkm,jv «Vsq cdsn»

24 Квітня, 17:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон