Настільна версія
мова | язык

Романтично-філософський Назар Савко дав сольний концерт на Галицькій землі

27 Квітня, 22:56

Поділитися:

20 квітня у театрі імені Марії Заньковецької гучно відгримів сольний концерт фіналіста Голосу країни Назара Савка. Емоційно-налаштована і завжди вибаглива львівська публіка радо сприйняла виступ сина Галицької землі.

Як каже сам Назар Савко – готувався він до концерту цілий рік: підбирав матеріал, писав пісні та концертував. І ось настав час підсумувати виконану роботу сольним концертом. До цього у Назара були сольні концерти, але не такого великого масштабу.

Співак вирішив запросити своїх друзів, з якими він товаришує вже давно. Із самого Донецька до Львова приїхав Ігор Петров. Це справжній друг, якого він зустрів на Голосі Країни. Також свої пісні презентувала і львівська подруга співака Олеся Киричук та консерваторські побратими Tenor’s belcanto. Також глядачів потішили вихованки музичної студії Джерело ТріоТоніка. Атмосфера була по-справжньому святкова.

Назар за час концерту встиг показати все, що він вміє. І поспівати і потанцювати і навіть зіграти на своєму рідному інструменті – рояль пісню «Коли вода покриє землю». З початку концерту Назар постав простим закоханим ліриком-романтиком, а далі він перетворювався і на Трубадура і на козака, . Філософські пісні «Весна холодна», «Ти просто слухай», «Мама» розчулили серце не одного глядача.

Драйву і позитиву додали танцюристи, які супроводжували співака – це балет «Життя» Ірини Мазур, «Тайм-аут» Сергія та Олени Агапових та «Роси Світанку» під керівництвом Юрія Бугрина.

Саме колоритні танці хлопців та дівчат з ансамблю «Роси світанку» налаштували на справжній гуцульський драйв. А фінальні пісні «Там, де гори сині» та «Україна» стали кульмінацією концерту, під які піднявся увесь зал театру імені Марії Заньковецької.
Помилковий заголовок — Hjvfynbxyj-askjcjacmrbq Yfpfh Cfdrj lfd cjkmybq rjywthn yf Ufkbwmrsq ptvks

27 Квітня, 22:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій