Настільна версія
мова | язык

Universal і Том Круз придивляються до «Забуття» Джо Косинські

14 Квітня, 12:57

Поділитися:

Після того, як студія Disney відмовилася знімати новий фільм режисера стрічки «Трон: Спадок» Джозефа Косинські «Забуття», до проекту виявили інтерес відразу кілька студій. Швидше за все, проект виявиться у Universal, а в головній ролі зніметься Том Круз.

Зйомки «Забуття» повинні початися вже в жовтні цього року. В основі проекту - графічний роман, написаний Косинські під час розробки фільму. Сценарій належить перу Вільяма Монахена, лауреата премії «Оскар» за адаптацію «Відступників». Однак його роботу зараз полірує Карл Гайдусек, причетний до серіалу «Мертві, як я».

Головний герой «Забуття», колишній солдат на ім'я Джек, займається лагодженням літальних апаратів, на яких земляни патрулюють поверхню своєї планети, більш непридатною до життя. Одного разу Джек виявляє потерпілий крах космічний корабель, а в ньому прекрасну жінку. З'ясовується, що вона землянка, яка повернулася з багаторічної експедиції на Марс. Розмова з нею породжує велику кількість питань, на які героєві необхідно знайти відповіді.

У кінці березня боси Disney вирішили, що «Забуття» - надто «дорослий» фільм і відмовилися від нього. Однак, пам'ятаючи про збори сиквела «Трон: Спадок», які перевалили за 400 мільйонів доларів, студія дозволила Косинські продати проект на сторону. Відзначимо, що якийсь час Disney намагалася перетворити «Забуття» в стрічку з сімейним рейтингом PG, але її тематика ніяк цього не передбачала.

Universal була однією зі студій, які намагалися придбати право на екранізацію графічного роману Косинські минулого літа. Купуючи «Забуття», студія заповнює осиротілий слот по екранізації «Хребтів божевілля» - нещодавно компанія відмовилася від проекту Гільєрмо Дель Торо, незважаючи на активну участь в ньому Джеймса Кемерона. Цікаво, що до «хребтів» теж приписували Тома Круза.

Том Круз у червні приступає до зйомок у мюзиклі Адама Шенкмана «Рок на віки», після чого виявиться у веденні Джо Косинські. Якщо, звичайно, Universal не передумає знімати фільм.
Помилковий заголовок — Гтшмукыфд s Njv Rhep ghblbdkz.nmcz lj «Pf,ennz» L;j Rjcbycmrs

14 Квітня, 12:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій