Настільна версія
мова | язык

Огнєвіч полетіла до Кличка

5 Травня, 12:37

Поділитися:

3-го травня конкурсантка "Євробачення-2013" від України Злата Огнєвіч полетіла в Дюссельдорф на бій Володимира Кличка. А після бою співачка відразу летить до Швеції - готуватися до конкурсу у місті Мальме.

В аеропорту "Бориспіль" шанувальники і представники преси провели артистку, пише "E-motion".

Огнєвіч зізналася, що наразі не задумується про перемогу.

"Найголовніше - класно виступити, щоб мені не було соромно перед тими, хто мене вибрав і хто мене підтримував", - зауважила Злата.

Також Огнєвіч повідомила, що не стежила за прогнозами букмекерів.

"Спасибі журналістам, які завжди під час інтерв'ю повідомляють мені останні новини від букмекерів, кажуть, що ми на другому місці, на третьому. Я можу сказати, що букмекерські ставки, може, на щось і впливають, але найголовніше - це пісня, голосують не за красу, не за якісь фішки", - поділилася Злата.

Співачка сказала, що не хвилюється перед конкурсом:

"Поки що ні, я почуваюся дуже комфортно, я щаслива, мене прийшли провести мої шанувальники. Хвилюватися я буду 14-го травня".

Злата також трохи розповіла про свій номер для "Євробачення".

"Зі мною на сцені буде чотири бек-вокаліста, один з них визнаний кращим джазовим голосом у світі, також буде на сцені велетень, його зріст понад два метри. Таких велетнів не так вже багато, він справжнісінький, найдобріший велетень, його поява приємно здивує всіх", - повідомила артистка.

Втім Злата відмовилася називати ім’я велетня, а на запитання, чи буде це Володимир Кличко, співачка відповіла: "Ні, а може і так".

До речі, у Дюссельдорфі Огнєвіч вперше у житті дивитиметься боксерський бій.

"Я дуже чекаю цього бою, 4-го травня він відбудеться, і вже потім ми летимо в Мальме на "Євробачення 2013", - зазначила співачка. .

Нагадаємо, перший півфінал "Євробачення" відбудеться 14-го травня, другий -16-го, а фінал – 18-го травня.
Помилковий заголовок — Juy'dsx gjktnskf lj Rkbxrf

5 Травня, 12:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій