Настільна версія
мова | язык

Скрипка боїться робити тату та плаче над мелодрамами

9 Травня, 01:53

Поділитися:

Лідер рок-гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка поділився деякими фактами зі свого життя, які раніше мало хто знав.

Так, наприклад, рокер боїться робити татуювання та колись давно мав доступ до секретних матеріалів.

А ще Олег дуже сентиментальний і не читає гороскопи.

Про це та інше Скрипка розповів журналу "Viva!".

Музикант заявив, що завжди був байдужим до чужих грошей. І це його іноді рятувало від неприємностей.

"Одного разу на площі дядько в картатому піджачку просто у мене з-під ніг підняв гаманець, туго набитий купюрами. Мужик запропонував розділити знахідку навпіл, але я відповів, що мені не потрібні чужі гроші. Він подивився на мене квадратними очима, а потім - шусть у машину і поїхав", - згадав Олег.

"Потім мені розповіли, що таким способом шахраї розводять людей. Ось як мене врятувала байдужість до чужих грошей", - додав він.

Також Скрипка зізнався, що є дуже сентиментальною людиною і здатен плакати над фільмами.

"Я можу розплакатися, коли дивлюся сентиментальні мелодрами. Більше того, я дуже люблю такі фільми! І ще фантастику люблю. Мені потрібно, щоб фільм обов'язково був зі щасливим кінцем. Я дуже сентиментальна людина", - зазначив Олег.

Колись давно, ще за часів Радянського Союзу, Скрипка мав доступ до секретних матеріалів.

"Я працював на виробничому об'єднанні "Квант", це було підприємство, яке розробляло військову апаратуру. У мене був перший рівень доступу до засекреченої документації. Для мене це досі загадка: як мене випустили за кордон! Я пішов до начальника першого відділу і сказав, що їду до Франції з рок-групою, і він чомусь дав дозвіл. Інакше, як диво, я це розцінити не можу", - поділився музикант.

Дуже дивно, як для рокера, але Скрипка боїться робити татуювання.

"Мені подобаються татуювання і пірсинг на інших людях, але собі робити страшно. Я уникаю Будь-якого членоушкодження, боюся крові і порізів", - зізнався Олег.

Колись лідер "ВВ" читав гороскопи, але зараз припинив.

"Читав колись, прислухався до того, що вони рекомендують. А потім перестав, тому що зрозумів: "Або гороскопи керують твоїм життям, або ти керуєш ним сам. Чим менше ми будемо звертати увагу на знаки, прикмети, тим більше самі будемо впливати на свою долю", - зауважив Олег.

Також Скрипка розповів про те, як колись давно почав експериментувати з кольором волосся.

"Коли я жив у Парижі, експериментував з червоними відтінками. Я купував фарбу у знайомих хлопців у магазині професійних перукарів, більше така фарба ніде не продавалася. Але коли волосся вимивалося, воно ставало рудим, і я вирішив висвітлити його: під час гастролей у Москві пішов до дуже модним перукарям і попросив зробити з мене блондина", - розповів Олег.
Експерименти з кольором волосся Олег почав у Франції

"Після трьох фарбувань у мене вийшов пронизливо жовтий колір. Я кажу: "О, клас, все залишаємо". Але вони стали кричати, що так не можна і що вони виведуть якийсь пігмент. В результаті їх "ретуші" я став болотно-зеленого кольору. Я заплатив їм величезні гроші, вийшов з салону, пройшов один квартал, зайшов у звичайну перукарню і на фіг обстриг свій хаєр", - додав музикант.

Нагадаємо, нещодавно Скрипка висловився з приводу безпорадності українських політиків.
Помилковий заголовок — Crhbgrf ,jїnmcz hj,bnb nfne nf gkfxt yfl vtkjlhfvfvb

9 Травня, 01:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин