Настільна версія
мова | язык

Найперспективніший поп-рок-гурт Львова «ПАТРИЦІЯ» гучно дебютував із альбомом «Лечу»

28 Травня, 18:32

Поділитися:

У нічному клубі Picasso відгримів концерт-презентація дебютного альбому «Лечу» поп-рок-гурту «ПАТРИЦІЯ» (екс-«Кожному Своє»).

Музиканти зібрали понад три сотні меломанів, серед яких – друзі, прихильники та колеги «по цеху». Серед них і ті, хто вітали музикантів зі сцени: автор і ведучий політичної програми «Прямим текстом» Остап Дроздов, який називає «ПАТРИЦІЮ» «львівськими аристократами», скрипаль-віртуоз Олександр Божик з дружиною Юлією, які побажали хлопцям «збирати все більші і більші зали». Ведучим концерту-презентації був Юрко Добрий (Володимир Бєглов) з «Львівської хвилі».

«Лечу» - це одинадцять драйвових і чуттєвих пісень, справжня музична мандрівка творчістю «ПАТРИЦІЇ», довжиною у десять років. Альбом відображає усі періоди творчості команди, адже вміщує як найперші пісні у нових аранжуваннях («Так хочеться тиші», «Вже не твій герой»), так і найсвіжіші музичні прем’єри («Тримай тепло», «Я здамся», «Я чекаю на тебе»). Кожна композиція на диску – автобіографічна. Спеціально для запису альбому «Лечу» «ПАТРИЦІЯ» повністю оновила обладнання в студії та придбала нові інструменти за кордоном. До речі, пісня «Лечу», яка й дала назву платівці, увійшла до пісенної збірки найкращих українських хітів за 2012 рік у Чикаго (США).

«Ми неймовірно щасливі, що змогли презентувати прихильникам свій перший альбом і цим подарувати їм, а заодно і собі, радість, - зізнався одразу по концерті лідер «ПАТРИЦІЇ» і автор усіх пісень з дебютного альбому Остап Панчишин. – Тепер, надихнувшись схваленням публіки, можна приступати і до роботи над другою платівкою – нові тексти й музика уже є».


ДОВІДКА
Гурт «ПАТРИЦІЯ» (екс-«Кожному Своє») створений у 2003 р. – у час, коли музиканти групи навчалися у Львівському державному училищі ім. С. Людкевича. Творчість гурту розвивалася й тоді, коли музиканти гризли граніт музичної науки у Львівській музичній академії ім. М. Лисенка. Навесні 2012-го команда змінила назву на «ПАТРИЦІЯ». Учасники групи: Остап Панчишин (вокал, музика, тексти, аранжування), Володимир «Elvis» Оленський (гітара), Орест Панчишин (бас-гітара), Мар’ян Криськув (гітара), Віталій Кухарський (барабани), Роман Задорожний (клавіші), Юрій Смірнов (звукорежисер), Володимир Ходус (світлорежисер). Гурт – учасник і переможець багатьох музичних фестивалів, зокрема «Тарас Бульба», «Червона рута», «Перлини сезону», учасник концертів на сцені офіційної фан-зони ЄВРО-2012 у Львові. «ПАТРИЦІЯ» - ініціатор низки унікальних музичних проектів та акцій. На рахунку групи – благодійний акустичний концерт до Дня Св. Миколая у Палаці Потоцьких у Львові (2011 р.), проект «Рок-симфонія» у супроводі симфонічного оркестру (2011 р.), серія благодійних концертів «Врятуй два життя» (2013 р.).
Помилковий заголовок — Yfqgthcgtrnbdysibq gjg-hjr-uehn Kmdjdf «GFNHBWSZ» uexyj lt,.nedfd sp fkm,jvjv «Ktxe»

28 Травня, 18:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон