Настільна версія
мова | язык

Ману Чао: Гайдамаки - це круто!

28 Травня, 19:41

Поділитися:

ГАЙДАМАКИ повернулися з Іспанії, де на фестивалі “Reperkusion” презентували свій новий альбом «Годі Спати!», що за кордоном вийшов під назвою “No More Peace!”. Гайдамаки закривали другий день фестивалю, граючи після виступу легендарного MANU CHAO.

На відміну від України, іспанці живуть вночі, тому фестиваль розпочався тільки близько опівночі. Близько 10 000 глядачів, освіжаюча гірська прохолода, атмосфера свята, привітні та гостинні місцеві мешканці… Hola, Espana!

Виступати після MANU CHAO – велика відповідальність, адже гурт у складі всього 4 чоловік невпинно «качав» публіку на протязі цілих 2.5 години! Але ГАЙДАМАКИ гідно представили Україну, і теж достойно прокачали аудиторію!

Після виступу ГАЙДАМАКІВ Ману відповів на питання, чи йому сподобався виступ:
«Музику Гайдамаків раніше чув, але живий виступ бачив вперше. Круто! Особливо сподобався кавер на пісню “Ace Of spades”! Духова секція – машина! Цікаво було почути у їх музиці несподівані народні інструменти.» (коса та сопілка)

Після виступу – шалена афтер-паті з MANU CHAO та організаторами… Тепер ми справжні друзі, і, напевне, зустрінемось знову наступного року! А може, і раніше!..))

• Фестиваль «РЕПЕРКУСЬЙОН» (REPERKUSION), заснований групою незалежних Іспанських артистів «Фестікульторес», проходить щороку у містечку Бемпоста/Оренса на півночі Галісії (Іспанія). Патроном фестивалю є відомий артист Ману Чао.

• Ману́ Ча́о (ісп. Manu Chao) (справжнє ім'я — Хосе́ Мануе́ль Тома́с Арту́р Ча́о (ісп. Jose-Manuel Thomas Arthur Chao) (*26 червня 1961 р. Париж, Франція) — французький виконавець, музикант іспанського походження. Виконує пісні декількома мовами — переважно іспанською та французькою в комбінації стилів рок, регі та етнічної музики. В політиці дотримується лівих поглядів, антиглобаліст.

На початку вісімдесятих Ману разом з братом Антоніо та двоюрідним братом Сантьяґо заснував гурт — «Мано Неґра» (Mano Negra), досі найвідоміший з французьких рок-гуртів. Пісдя розпаду гурту у 1995-му, переїхав до Іспанії та успішно розпочав сольну кар’єру. Музику Ману Чао знають в усьому світі, його сольні альбоми продаються мільйонними накладами, пісні займають перші позиції у численних хіт-парадах.

Мануель Чао народився в Парижі в родині іспанських емігрантів. Його мати походила з північної Іспанії, району Більбао, а батько з Ґалісії, неподалік від місця проведення фестивалю. Саме тому Ману Чао є патроном фестивалю «Реперкусьйон».
Помилковий заголовок — Vfye Xfj^ Ufqlfvfrb - wt rhenj!
28 Травня, 19:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій