Настільна версія
мова | язык

Мюзік-бенд ORCHESTRA VITO презентував першу сольну платівку LIBERTANGO

7 Червня, 09:49

Поділитися:

У львівському ресторані-музеї «Арсенал» талановитий мюзік-бенд ORCHESTRA VITO влаштував свято якісної музики та феєричного настрою, зарядивши усіх енергією свого дебютного сольного альбому LIBERTANGO. Привітати винуватців свята завітали друзі і колеги, серед них – «Голос країни» Павло Табаков, із яким в Orchestra Vito є спільний альбом «Кава-Blues», учасники «Піккардійської Терції», співачка Оксана Муха та саксофоніст Igor Volkoff.

Інструментальна збірка Libertango – це одинадцять легендарних мелодій у віртуозній інтерпретації мюзік-бенду Orchestra Vito. На висловлення цієї творчої думки музикантів надихнула любов до якісної музики та, звісно, прихильники. У Libertango по-новому зазвучали романтичні й пристрасні мелодії Астора П’яццолли (назву альбому дала саме його композиція), джазові теми Хуана Тізоля, американські хіти Джері Германа... Одну із композицій, Une vie d’amour Шарля Азнавура, виконує друг Orchestra Vito Павло Табаков. На презентації в «Арсеналі» цей творчий тандем виконав хіт Стінга Englishman In New York.

«В альбомі Libertango ми зібрали найкращі хіти, наші візитівки. З цих пісень Orchestra Vito починав свою творчість, і вони є окрасою нашого репертуару досі, - розповів керівник мюзік-бенду, акордеоніст Віктор Янчак. – Отримав безліч позитивних відгуків про нашу інтерпретацію цих знаних музичних творів – як від професіоналів, так і від пересічних меломанів. Причому не тільки в Україні, а й у США, Канаді, країнах Європи. Анонсуємо, що наш другий альбом буде містити виключно авторську музику».
Помилковий заголовок — V.psr-,tyl ЩКСРУЫЕКФ МШЕЩ ghtptynedfd gthie cjkmye gkfnsdre ДШИУКЕФТПЩ

7 Червня, 09:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон