Настільна версія
мова | язык

«Незручні ліжка» Арсена Мірзояна

7 Червня, 11:53

Поділитися:

Зовсім недавно на сцені ресторан-клубу «Толстой» відбулась презентація другого альбому Арсена Мірзояна «НЕЗРУЧНІ ЛІЖКА»

Напередодні свого 35-річчя співак влаштував свято музики, порвані струни, букети ромашок і хоровий спів.

Привітати Арсена прийшли друзі і колеги по цеху Віктор Павлік, Тоня Матвієнко, Денис Силантьєв з дружиною, автори 95 кварталу та виконавчий продюсер Сергій Трофімов, ведучий ранкового шоу на одному з каналів Анатолій Анатоліч та інші.

Атмосфера вийшла домашньою, справжньою. Відчувалось, що артиста люблять, пісні співали хором, навіть голосніше за самого Арсена, а він і не був проти, дав шанувальникам можливість поспівати від душі. На одній з пісень Арсену почали дарувати ромашки і не просто букет, а по одній квітці. «Що за парад», - питався Арсен, збираючи квіти, аж раптом зрозумів 35 ромашок на 35 років)

Улюблена «Вінні-Пух», чоловіча «Невчасна», пісня для дорослих «Смужка».. Дуже різноманітно, джазово, роково і просто душевно звучав альбом.

Багато пісень на біс. Пісня «Ніч» лірична, мабуть улюблена пісня першого альбому, саме її Арсен виконав у фіналі шоу в якому брав участь, саме вона як і раніше сильно чіпляє струни душі. А ось пісню «Стрелы», яка має увійти до третього альбому слухали в повній тиші, говорили тільки очі, і очі казали що цю пісню прихильники точно будуть чекати.. Вже на наступний день саме на день народження співака радіостанції отримали від нього подарунок, прем’єру нової пісні другого альбому «Капронові банти».

Доречі, на презентації відбувалась ще одна подія, знімали кліп на пісню «Коли ти підеш», відео має з’явитися у середині червня. Режисером виступив Олег Борщевський, відомий своєю співпрацею з Потапом та Настею Каменських, гуртом NikitA, а також фільмом «Німфо», на допрем’єрний показ якого вилетів до Канн вже на наступний день.

Як каже сам автор альбому: «Незручним ліжко може робити будь-що, думки, сварки, совість..». Досить серйозною вийшла філософія другого альбому, цікаві думки, аранжування від Віталія Телезіна, відомого своєю співпрацею з Океаном Ельзи, Ламою.

До диску потрапили десять композицій і один бонус трек із Олександром Пономарьовим.
Тож шукайте альбом «Незручні ліжка» вже у червні на полицях провідних мереж АЗС на території всій України.
Помилковий заголовок — «Ytphexys ks;rf» Fhctyf Vshpjzyf
7 Червня, 11:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон