Настільна версія
мова | язык

Група 3:15 презентує кліп за участю Миколи Валуєва

12 Червня, 18:24

Поділитися:

Українська група «3:15» представляє яскраве відео на пісню «Александр». Зазначимо, що пісня вже встигла підкорити серця вітчизняних слухачів і зайняла лідируючу позицію в рамках хіт-параду «Золотий Грамофон» на Росском радіо.

За сценарієм, учасники групи у складі трьох осіб, стали незалежними спостерігачами подій, що відбуваються. Сюжет заснований на епізодах 30-х років, що оповідають історію одного знаменитого боксера, який завжди був вірним собі і своїм життєвим принципам. Одну із значущих ролей зіграв екс-чемпіон світу в суперважкій вазі - Микола Валуєв, показавши себе як друга, тренера і духовного наставника головного героя. За словами знаменитого боксера, тема кліпу припала йому до душі, тим більше що сюжетна лінія базується на реальних подіях. Про вибір пісні на дебютну роботу, солісти «3:15» сказали просто: «Є маса пісень, що вихваляють чоловічі імена, а от ім'я «Олександр» трохи обділили. Непорядок, особливо якщо врахувати те, що серед володарів даного імені є безліч гідних особистостей».

Автором відео виступив режисер - Любомир Левицький, відомий своїми роботами з Потапом, New'Z'cool, Queens, UGO, XS, Віталієм Козловським, Наталею Морозової, Камалією, Інною Вороновою, Студією «Квартал 95» і Мариною DIA, а також по фільму «Тіні незабутих предків», прем'єра якого відбудеться цього року.

Нагадаємо, що до складу зіркового тріо «3:15» увійшли: піонер українського шоу-бізу, автор пісень Потапа і його команди, груп «Вхід у змінному взутті», «Дрес Код», співака Віктора Павліка та інших відомих виконавців. Зірковий кліпмейкер, актор і просто творча особистість - Олександр Стьоганов; найкрасивіша дівчина за версією журналу Playboy, співачка - Юлія Юрудюк; та володарка акторського, хореографічного та вокального таланту - Ганна Монул.

За словами соліста Олександра Стеганова - «3:15» значить «почали, поїхали, понеслась!». Цей термін часто використовується музикантами на репетиціях. Що стосується самого музичного продукту, то «3:15» не бояться експериментувати, хлопці успішно поєднують три абсолютно різних стилі - поп, реп і шансон. Група прагне догодити слухачеві будь-якої вікової категорії. Новий проект є симбіозом сучасних музичних тенденцій і віршів, який не залишить байдужим жодне щире серце.
Помилковий заголовок — Uhegf 3^15 ghtptyne' rksg pf exfcn. Vbrjkb Dfke'df
12 Червня, 18:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин