Настільна версія
мова | язык

Заліско представив відразу дві нові пісні!

13 Червня, 13:29

Поділитися:

Тільки місяць тому Заліско представив веселу пісню «Хочу». І от зараз, коли тільки розпочалось літо, Андрій представляє відразу дві нові, драйвові, танцювальні пісні.

Перша – це рімейк на пісню Захара «Не поїду, не піду». Захар написав пісню майже 10 років тому для однієї молодої групи. І ось тепер у новому виконанні та звучанні ця композиція представлена співаком.

Друга пісня «Олей-ола» представлена із відеокліпом. Режисери-оператори відео - Ігор Живицький та Тарас Кохан «Beautiful day».

«…Сюжету, як такого, немає. Відео відзнято із концертів, які були у Львові та по області під час туру на відкритих площадках. Оператори просто знімали мій виступ на концертах. А у відео потрапили найцікавіші моменти із поїздок, концертів, а також репетиція у залі із балетом «Далькроз». Я хочу висловити подяку усім людям які були на концертах і хто потрапив у відео. За їхні добрі, щирі і неймовірні емоції! Це були незабутні концерти…» - зазначив Андрій.

Ще до кінця літа Андрій представить новий танцювальний трек. А уже на осінь Заліско готує кілька нових пісень, серед яких буде одна народна.

«…На даний момент, я люблю представляти новий трек відразу із відео, тоді і глядач і слухач відразу відчуває подачу, гармонію і ритм пісні із тим хто її виконує. А це для мене дуже важливо...» - додає Заліско.

Приємного прослуховування і хороших емоцій!

Помилковий заголовок — Pfkscrj ghtlcnfdbd dslhfpe lds yjds gscys!
13 Червня, 13:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон