Настільна версія
мова | язык

Що змушує жінок почувати себе на всі 100?

22 Червня, 07:55

Поділитися:

Виявляється для того, щоб відчувати себе здоровою та повноцінною жінкою представницям прекрасної половини людства потрібно зовсім трохи. Як показало опитування більше 2000 жінок у Великобританії, комплімент від коханого чи партнера - найголовніший фактор чудового настрою і самопочуття. Наступною важливою деталлю є бездоганна зачіска і фотогенічність. Посмішка від незнайомця, обійми і визнання в любові також гарантовано змушують жінку почувати себе привабливою і впевненою в собі.

Дослідники виявили, що чотири з десяти жінок відчувають себе чудово, якщо добре виходять на фотографіях. Ще 40 відсотків опитаних зізналися, що вони прекрасно почуваються після повноцінного сну вночі. Дослідження показало, що 42 відсотки представниць слабкої статі впевнені в собі, коли їхні ніжки ретельно поголені, а 33 відсотки опитаних дуже раді, якщо виглядають молодше своїх років. 38 відсотків задоволені, коли просто обіймаються з дитиною, коханим чи іншою рідною людиною.

Багато хто з опитаних жінок зізналися, що ідеальна зачіска робить їх світ яскравішим і насиченішим. Третина жінок люблять повертатися з відпустки засмаглими. Шопінг та побачення також приносять їм нечуване задоволення.
Помилковий заголовок — Oj pveie' ;syjr gjxedfnb ct,t yf dcs 100&

22 Червня, 07:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон