Настільна версія
мова | язык

Джонні Депп нарешті розповів дещо про розлучення з Параді

22 Червня, 08:07

Поділитися:

Минув рік з того часу, як 14-річний шлюб пірата Карибського моря Джонні Деппа і красуні француженки Ванесси Параді закінчився розлученням. Його причиною, за чутками, стала бісексуалка Ембер Херд, яка закрутила голову підстаркуватому Джонні на зйомках фільму «Ромовий щоденник». Протягом року подружжя, у ягкого двоє дітей (дочка Лілі-Роуз, 14, і син Джек, 11), зберігали мовчання.

Але нарешті актор все-таки вирішив поділитися подробицями розставання з журналістами Rolling Stone. Він заявив, що останні два роки стосунки між ним і Ванессою були нерівними. Особливо якщо враховувати, що Джонні практично не перебував поруч із родиною, постійно пропадаючи на зйомках. Ванесса ж останнім часом ніяк не могла себе реалізувати, від чого дуже переживала. Розставання подружжя було нелегким кроком не тільки для них, але і для дітей.

Однак Джонні стверджує, що він як справжній джентльмен, незважаючи на розкол у сім'ї, продовжує піклуватися про своє потомство і дружину, з якою він навіть не перебував в офіційному шлюбі. За оцінками, статки Джонні Деппа вимірюються приблизно 300 мільйонами доларів, а також будинок в Медоне (передмістя Парижа), два будинки в Лос-Анджелесі, острів на Багамах і вілла у Ле-План-де-ла-Тур (невелике містечко в 20 км від Сен-Тропе, на півдні Франції).
Помилковий заголовок — L;jyys Ltgg yfhtins hjpgjdsd ltoj ghj hjpkextyyz p Gfhfls

22 Червня, 08:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон