Настільна версія
мова | язык

Роберт Паттінсон тепер надає перевагу блондинкам

22 Червня, 08:54

Поділитися:

Минуло не зовсім мало часу, як Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт офіційно оголосили про своє розлучення, а він вже, здається, змінив свої вподобання. І якщо на людях він з'являється у товаристві брюнетки Кеті Перрі, однак цілується він з привабливими блондинками. У всякому разі, його партнеркою по рекламній кампанії нового чоловічого аромату Christian Dior «Dior Homme» стала неймовірно красива білявка, з якою Роберту довелося цілуватися.

Молоді люди, що брали участь в чорно-білих зйомках, то цілуються, то виразно дивляться один одному в очі, зображуючи пристрасть. До речі, ім'я дівчини, яка знімалася в рекламі, не розголошується. Імовірно, це може бути Альма Жодоровскі або Каміль Роу, але достеменно не відомо.

І хоча нічого серйозного з робочого процесу не вийде, з урахуванням того, що Роберт змінив імідж невмитого пофігіста і щодня стає все привабливішим, здається, що він недовго буде самотнім чоловіком. Незабаром у мережі з'явиться інформація і ми дізнаємось кому віддасть своє серце найсексуальніший вампір в історії Голлівуду.
Помилковий заголовок — Hj,thn Gfnnsycjy ntgth yflf' gthtdfue ,kjylbyrfv

22 Червня, 08:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван