Настільна версія
мова | язык

До 2020 року в інтернет заходитиме все населення Землі

22 Червня, 10:03

Поділитися:

Віце-президент ринків, що розвиваються Google Мохаммад Гавдат на Петербурзькому міжнародному економічному форумі заявив, що лише близько третини населення Землі на сьогоднішній день має можливість виходити в інтернет, однак до 2020 року це зможе практично усі на планеті - в основному, за рахунок мобільних пристроїв.

За його словами, ринок пристроїв з виходом в інтернет кардинально змінюється під впливом декількох сил - нових типів користувачів, форматів споживання контенту і вартості продуктів та послуг.

«Раніше у нас була мета забезпечити всіх розумними пристроями за $100, тепер ми вже можемо забезпечити людей ними навіть за $60, а в майбутньому вартість таких пристроїв може знизитися аж до $15», - каже представник Google.

На думку експерта, перспективи мобільного ринку лежать у сфері портативних комп'ютерів.

«До 2020 року ми всі будемо мати пристрій, який так чи інакше буде прикріплено до нас», - вважає він.

У той же час, за словами представника Google, моделі споживання онлайн-контенту відрізняються в різних країнах. Наприклад, у ряді країн, що розвиваються, де користувачі спочатку виходили в інтернет з мобільних пристроїв, смартфонів та планшетів є основними платформами для перегляду відео, а в Європі, де є розвинена інфраструктура широкосмугового інтернету, користувачі часто виходять у мережу з десктопів.
Помилковий заголовок — Lj 2020 hjre d synthytn pf[jlbnbvt dct yfctktyyz Ptvks

22 Червня, 10:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон