Настільна версія
мова | язык

Бажаєте придбати волосся Міка Джаггера?

22 Червня, 15:57

Поділитися:

Якщо Ви шукаєте подарунок, щоб вручити фанату групи Rolling Stones, то ми можемо підкинути хорошу ідею. Британський аукціонний дім Bonham виставив на продаж шевелюру самого Міка Джаггера!

Волосся співака оцінили у 2300 доларів, і очікується, що воно буде продане за більше ніж 3100. Організатори аукціону запевняють, що ця сума значно більша, ніж вартість попередньої партії волосся від іншого учасника групи, гітариста Кіта Річардса. Його шевелюра покину аукціон за 1400 доларів.

Проте покупцям варто знати, що волосся Джаггера було відрізане ще до того, як воно встигло "збагатитися" знаннями та досвідом від участі в групі. Сталося це на початку 60-х років, коли Джаггер ще був старанним студентом Лондонської школи економіки. Волосся було виставлено на аукціон Кріссі Шрімптоном. Його бабуся зберегла цей "скарб" у паперовому конверті, підписавши: волосся Міка Джаггера після миття і стрижки на фермі Rose Hill.

Кошти, виручені з продажу волосся, підуть на благодійність. У той час як комусь подібні торги здадуться безглуздими, у світі знаменитостей пам'ятні речі - цілком звичайне явище. Пасмо волосся Елвіса Преслі, зуб Джона Леннона, накладний ніготь Леді Гага і багато іншого - все це пішло з молотка.
Помилковий заголовок — <f;f'nt ghbl,fnb djkjccz Vsrf L;fuuthf&

22 Червня, 15:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій