Настільна версія
мова | язык

Тільки 15% жінок готові пожертвувати сім'єю заради кар'єри

23 Червня, 11:56

Поділитися:

У той час як багато молодих жінок-професіоналів мають безліч кар'єрних цілей, підйом на саму вершину для них не є пріоритетним. Зокрема, тільки 15% жінок у віці між 21 і 33 роками хотіли б стати лідерами № 1 великих або відомих компаній. До такого висновку прийшла незалежна компанія зі зв'язків з громадськістю.

Головною причиною страху до високих посад було небажання приносити особисті жертви, які, на думку більшості, безпосередньо пов'язані з прагненням піднятися по кар'єрних сходах. Практично половина опитаних зізналися, що ці жертви не варті того, а 90% і зовсім думають, що жінці доводиться приносити набагато більше жертв на вівтар високої посади, ніж чоловікові. Крім того, менше половини жінок готові пожертвувати аспектами особистого життя заради досягнення професійних цілей.

Дані ці показують, що компанії повинні стати більш гнучкими, розумними і креативними в ім'я утримання молодих і цілеспрямованих жінок на високих позиціях. Не варто втрачати ціле покоління талановитих професіоналів та потенційних керівників. Також спостерігалися відмінності між жінками, що мають дітей, і бездітними. Перші в шість разів частіше відмовляться від пропонованої посади керівника.
Помилковий заголовок — Nskmrb 15% ;syjr ujnjds gj;thndedfnb csvэ'. pfhflb rfhэ'hb

23 Червня, 11:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон