Настільна версія
мова | язык

Зірки летять у космос!

24 Червня, 15:56

Поділитися:

Голлівудські знаменитості чекають з нетерпінням, коли ж відбудеться знакова подія: політ у космос цивільного населення Землі. Тим більше що вони вже викупили квитки на легендарний космічний корабель підприємця Річарда Бренсона Virgin Galactic.

Це дозволить їм усім перейти на абсолютно новий, справді зоряний рівень. Корабель повинен стартувати вже цього року, і на його борту буде більше 500 початківців астронавтів, включаючи ряд зірок. За астрономічну суму в 250 тисяч доларів їм буде запропоновано провести у відкритому космосі 2,5 годин, включаючи 6 хвилин в стані невагомості.

А тепер детальніше про суперзірок, які вже мають квитки. Джастін Бібер вже написав про свою участь у Твіттері. Ештон Катчер ще торік купив квиток, за що удостоївся особистого «дякую» від мільярдера і творця корабля. Легендарний астрофізик Стівен Хокінг не може не летіти в космос, тим більше, що йому дістався безкоштовний квиток. Кеті Перрі дуже піклувалася про колишнього чоловіка Рассела Бранде, купивши йому квиток на 35-річчя. Пара розлучилася - квиток залишився. Звісно, Кеті планувала романтичну поїздку на двох, а тому вона теж летить слідом за своїм колишнім.

Анджеліна Джолі, мабуть, стане першим у світі послом доброї волі в космосі, і її зоряний чоловік Бред Пітт також приєднається до неї. Вагітна Кейт Уінслет «по блату» дістала квитки через чоловіка, який, випадково, виявився племінником Річадра Бренсона. І, звичайно, Леонардо ДіКапріо також відчує невагомість. Залишається сподіватися, що вони з Кейт провернуть той же трюк, що і на Титаніку. Або ж Лео доведеться стати на ніс космічного корабля з російським олігархом Клюкіним, який виграв романтичну подорож з ДіКапріо на аукціоні :)
Помилковий заголовок — Pshrb ktnznm e rjcvjc!
24 Червня, 15:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон