Настільна версія
мова | язык

Представник України на «Новій хвилі» Аркадій Войтюк стане іконою стилю в Юрмалі

26 Червня, 10:19

Поділитися:

Екс-учасник шоу «Х-фактор» Аркадій Войтюк цього року представляє нашу країну на міжнародному конкурсі «Нова хвиля 2013».

Молодий виконавець Аркадій Войтюк вирішив підійти відповідально до свого виступу. Нагадаємо, за правилами «Нової хвилі», конкурсант повинен виконати три пісні - щодня по одній. Саме тому Аркадій Войтюк готує на кожен день стильний чоловічий костюм від відомого українського дизайнера Сержа Смоліна.

Аркадій Войтюк співпрацює з Сержем Смоліним не просто так, адже Серж випустив десятки успішних чоловічих колекцій під брендом "IDOL" і, маючи 5-річний досвід роботи на конкурсі "Нова хвиля", він встиг зрозуміти, який саме образ зуміє підкорити серця на сцені концертного залу «Дзінтарі».

- Я переглянув фотографії з показів Сержа Смоліна і зрозумів, що це якраз те, що підходить і мені. Унікальний чоловічий стиль Сержа Смоліна поєднує класику і сучасний крій, - говорить Аркадій Войтюк.

Днями пройшли одні з перших примірок Аркадія Войтюка в студії Сержа Смоліна. За словами дизайнера, йому не довелося довго підбирати вбрання для співака, оскільки у Аркадія ідеальна чоловіча фігура.
Помилковий заголовок — Ghtlcnfdybr Erhfїyb yf «Yjdsq [dbks» Fhrflsq Djqn.r cnfyt srjyj. cnbk. d >hvfks

26 Червня, 10:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван