Настільна версія
мова | язык

Фестиваль Пугачової змінять на “Кримські зорі”

26 Червня, 15:52

Поділитися:

Голова Ради міністрів АР Крим Анатолій Могильов вважає доцільним відродити в Криму фестиваль “Кримські зорі”, передає кореспондент УНН.

За словами А.Могильова, в цьому році музичний фестиваль “Крим М’юзік Фест” не буде проводитись через відсутність фінансування, тому прийнято рішення відродити фестиваль “Кримські зорі”.

“У Криму такий фестиваль потрібен. Я думаю, що ми відродимо і зробимо нові “Кримські зорі”. Його, напевно, більше пам’ятає старше покоління”, - заявив А.Могильов.


Він також повідомив, що новий фестиваль планується провести восени цього року.

“Проведемо у два етапи: спочатку по містам і районам Криму, а потім підсумковий у Ялті. І зробимо не гірше, ніж робила Алла Борисівна (Пугачова – ред.)”, - відзначив А.Могильов.


Пісенний фестиваль “Крим М’юзік Фест” під патронатом примадонни російської естради А.Пугачової проходив у Криму останні 2 роки і користувався великою популярністю у виконавців. Але в цьому році, через фінансові труднощі, проведення фестивалю залишається під питанням.

Довідка: у 1973 році у Криму був організований літній Всерадянський фестиваль мистецтв “Кримські зорі”, в якому брали участь відомі артисти СРСР, хореографічні колективи і народній хори.
Помилковий заголовок — Atcnbdfkm Geufxjdjї pvsyznm yf “Rhbvcmrs pjhs”

26 Червня, 15:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків