Настільна версія
мова | язык

Вокаліст Scorpions популяризує Україну!

2 Липня, 16:49

Поділитися:

Вокаліст гурту «Scorpions» Клаус Майне в листі віце-прем'єрові України Олександру Вілкулу висловив подяку за запрошення виступити на фестивалі «The Best City.UA-2013», і повідомив, що рекомендує відвідати Україну і фестиваль всім своїм друзям і шанувальникам. Про це заявив Олександр Вілкул на прес-конференції оргкомітету та учасників фестивалю «The Best City.UA-2013».

1 липня в дніпропетровському заміському парку «Новоселиця» почалося спорудження фестивального комплексу «The Best City.UA-2013». Для будівництва найбільшої фестивальної сцени в Україні буде використано 50 тонн звукового, 20 тонн світлового обладнання і 70 тонн сценічних конструкцій.

Глава оргкомітету фестивалю Олександр Вілкул повідомив, що іногородні гості фестивалю отримають статус «Почесний Гість Дніпропетровська», і зможуть безкоштовно користуватися комунальним транспортом міста, а також фестивальними автобусами, що забезпечують доставку глядачів з Дніпропетровська в Новоселицю.

З 12 по 14 липня на «The Best City.UA-2013» відбудеться 120 концертів світових та вітчизняних зірок, а також молодих артистів. Фестивальний комплекс складатиметься з чотирьох сцен, а потужність звуку головної сцени 600 КВт. Вперше в Україні на open air буде задіяна система зрошення повітря, яка зробить комфортним перебування глядачів у фан-зоні під час літньої спеки.
Олександр Вілкул повідомив, що отримав листа від вокаліста групи «Scorpions» Клауса Майне, в якому музикант подякував главі оргкомітету «The Best City.UA-2013» за запрошення виступити на фестивалі, і що популяризує Україну і фестиваль серед своїх друзів і шанувальників . Майні вважає, що «The Best City.UA» може стати універсальним послом України у світі, саме завдяки музиці та фестивалю тисячі людей будуть дізнаватися про нашу країну.

Цього року на фестивалі «The Best City.UA-2013» окрім концертів рок-зірок і великої спортивної та розважальної програми, будуть представлені традиції і народні промисли Придніпров'я. У рамках фестивалю відбудеться Ярмарок виробів Петриківського розпису та сценічна реконструкція Хотинської битви.

У програмі фестивалю відбудеться масовий байкерський зліт клубів України та Росії. Колону з тисячі мотоциклістів очолить Олександр Вілкул. Голова оргкомітету фестивалю «The Best City.UA-2013» більше двадцяти років захоплюється мотоциклами, а за останні 10 років за кермом свого байка проїхав понад 100 тисяч кілометрів.

Цього року в програмі фестивалю «The Best City.UA» заплановані кілька важливих ексклюзивних подій. Хедлайнери першого дня - британці «Hurts» представлять свою нову концертну програму, «Мумій Троль» вперше зіграє пісні свого майбутнього альбому, а легенди світового року «Scorpions» представлять спеціальний фестивальний сет «Rock'N'Roll For Ever», який включає в себе кращі пісні за сорокарічну історію групи.

З 12 по 14 липня в Дніпропетровську в заміському парку «Новоселиця», виступлять 15 найпопулярніших артистів з України, Європи та Росії: «Scorpions», «Hurts», «Mumiy Troll», «Guano Apes», «Enter Shikari», «Lacuna Coil»,«Ленінград», «Сплін», «Бі-2», «Нічні Снайпери», «Дельфін», «ВВ», «Kozak System», «ТНМК» і «Мотор'ролла».
Помилковий заголовок — Djrfkscn Ысщкзшщты gjgekzhbpe' Erhfїye!

2 Липня, 16:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон