Настільна версія
мова | язык

На Країні Мрій відбудеться битва кобзарів!

4 Липня, 16:10

Поділитися:

Літературна Країна Мрій має свої запатентовані козирі, якщо можна так сказати про улюблені заходи у програмі літературного фестивалю Країни Мрій. Такою фірмовою штукою є, звісно, Кобзарський слем!

Відбуватиметься грандіозна битва між кобзарями вже вчетверте. Звання кращого бандуриста отримає тільки один, кого обере компетентне журі – глядачі й слухачі Країни Мрій, присутні на цьому захопливому дійстві.

Кобзарі-слемери виконуватимуть найрізноманітнішу музику: українську народні, сучасний репертуар, авторські твори, рок, джаз і навіть етно-транс. Кожен учасник змагання матиме намір вразити шановану громаду Країни Мрій своїм власним стилем гри на бандурі.

Щороку до участі долучаються молоді кобзарі та бандуристи з різних регіонів України. Цього року Кобзарський слем перевершує сам себе. Крім того, що у змаганнях братиме одесит Максим Трубніков з власноруч виготовленою старосвітською кобзою та улюбленець минулорічного слема турецький кобзар Мустафа, виклик прийме дев’ятирічний самородок Іван Якушев, який не лише вправно грає, а й складає свою музику. Екзотичним сюрпризом стане виступ японського кобзаря Чарлі Сакуми.

Прикрасять Кобзарський слем своїм талантом і красою прекрасні дами – Марина Круч і Катерина Ясенчук. Тендітні та щирі, вони аніскільки не поступляться чоловікам-суперникам.

Досі у таємниці організатори тримають решту учасників. Чи це спосіб залякати вже заявлених учасників, чи засіб посилити інтригу – невідомо. Фактом є тільки те, що жодного разу глядач не йшов з Кобзарського слему розчарованим – а тільки у гарному гуморі та музичному настрої на весь день.

Ініціатор Кобзарського слему – Ярослав Джусь.

Приходьте за справжнім українським драйвом, живою музикою та незабутніми враженнями 6 липня о 15:00 на Літературну сцену Країни Мрій!
Помилковий заголовок — Yf Rhfїys Vhsq dsl,eltnmcz ,bndf rj,pfhsd!

4 Липня, 16:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон