Настільна версія
мова | язык

Прем’єра кліпу «Твоя» від Ірини Федишин

6 Липня, 14:13

Поділитися:

Ірина Федишин відзняла нове відео на трек "Твоя". Зйомка пройшли у Дубаї ще у січні. А вже зараз Ірина презентує нову роботу на музичних каналах України. Режисер відео став В'ячеслав Мельник, який вже знімав для Ірини відеокліп "Гітара".

Справжнє спекотнє літо, пустеля, море, яхта та неймовірно красиве місто. Глядач побачить 4 локації. На кожну з них режисерській групі необхідно було затратити чимало зусиль. А також отримати дозвіл на зйомки у місті та пустелі. Через спеку команда розпочинала зйомки о 6.00 ранку, які тривали до 14.00 дня, оскільки січневі дні в ОАЕ дуже короткі.

Були і непередбачувані моменти. Через сильний вітер вертоліт, який мав робити піщану бурю у кадрі не зміг піднятися над пустелею. А дві яхти, які команда брала для зйомок довелось орендувати орендувати двічі, бо через короткий день відзняти запланованого не вдалось.

А ще, в Ірини у кліпі на плечі Ви зможете побачити тату, яке ледь не стало справжнім., адже майстер не правильно зрозумів перекладача. Зйомки також проходили біля найвищої вежі світу Бурдж Халіфа. Знімальна група насторожила місцеву поліцію, яка змусила заплатити чималий штраф. 
Нагадаємо, що це вже 8 відео співачки, яке пропонуємо переглянути вже зараз на порталі Navsi100.com
Помилковий заголовок — Ghtv’'hf rksge «Ndjz» dsl Shbyb Atlbiby
6 Липня, 14:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван