Настільна версія
мова | язык

Найскладніша страва у світі "Фарширований верблюд"

9 Липня, 23:38

Поділитися:

Найскладнішим для приготування є традиційна весільна берберська страва. І це не перебільшення, оскільки ця страва не тільки найекзотичніша, а й найбільша. Називається вона - «фарширований верблюд».

Верблюд - величний символ пустелі у всі часи вважався «безцінною посудиною», що містить кілька потужних афродизіаків. Існує думка, що і м'ясо, і жир, і молоко верблюда збуджує непереборне бажання. Наприклад, ті ж араби твердо впевнені в тому, що верблюже молоко з додаванням меду піднімає «чоловічу силу» на нечуваний рівень. Не викликає подиву те, що «фарширований верблюд» служить традиційною прикрасою кожного весільного столу в кочовому близькосхідному племені, яких називають берберами.

Попередньо зварені курячі яйця тушкують всередині риби. Рибу, у свою чергу, тушкують всередині курки. Приготовлені таким чином кури тушкуються у смаженому барані. І тільки потім, фарширований таким чином баран закладається в тушу верблюда. Нафаршированого верблюда закопують в піщану яму, поверх якої розпалюють багаття. І вже потім цього верблюда бербери подають на святковий весільний стіл.
Помилковий заголовок — Yfqcrkflysif cnhfdf e cdsns @Afhibhjdfybq dth,k.l@

9 Липня, 23:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон