Настільна версія
мова | язык

Прем'єра! Дан Балан представив найспекотніший хіт літа "Lendo Calendo"

10 Липня, 17:45

Поділитися:

Дан Балан продовжує радувати своїх шанувальників новими хітами. Один з найжаданіших артистів представив нову композицію під назвою Lendo Calendo. Пісня була записана спільно з Tany Vander і американським репером Brasco. І буквально за лічені дні злетіла на перші позиції головного чарту TopHit, а також підкорила вершини багатьох інших хіт-парадів країни.

Протягом двох днів у Києві один з найвідоміших кліпмейкерів Алан Бадоєв зі своєю командою працював над новим відео Дана. За сюжетом кліпу Dan та Tany подорожують спекотною пустелею на кабріолеті. Відчуваючи спрагу під палючим сонцем, Дан починає бачити образи пристрасних, сексуальних дівчат.

Кліп знятий в кращих традиціях артиста і наповнений пристрастю, красою та енергією. Героїнь для відео Дан вибирав особисто на дводенному кастингу в Києві. На кастинг прийшло 300 дівчат, серед яких були моделі і танцівниці. Зйомки були заплановані відразу на дві дати (29 травня і 7 червня) через те, що Дан не міг вирішити, в якій день йому краще зніматися.

Один з близьких друзів Дана - нумеролог, порекомендував не зніматися 29го числа, оскільки ця дата мала негативний вплив. Прислухавшись до поради, Дан знімався 7го і дійсно уникнув біди. У нещасливий день 29го травня на знімальному майданчику трапилася неприємність, впав знімальний кран. Від падіння крану постраждала частина команди. На щастя, серйозних травм вдалося уникнути. Команда відбулася легкими забоями і змогла продовжити роботу в нормальному режимі.

Дивіться прем'єру спекотного відео «Lendo Calendo» на нашому порталі!

Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf! Lfy <fkfy ghtlcnfdbd yfqcgtrjnysibq [sn ksnf @Дутвщ Сфдутвщ@
10 Липня, 17:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон