Настільна версія
мова | язык

Дан Балан представив пісню Lendo Calendo

13 Липня, 15:28

Поділитися:

Один з найулюбленіших і успішних в Україні зарубіжних артистів Дан Балан (Dan Balan) записав нову пісню «Lendo Calendo» і готується до зйомок кліпу.

18 травня 2013 відбулася прем'єра нової довгоочікуваної композиції Дана «Lendo Calendo» за участю молодої співачки Тані Вандер (Tany Vander) і американського репера Brasco, відомого всім по роботі з Тімбалендом.

«Я відчув, що настав час для нового танцювального треку - коментує реліз сам артист, - Та й мої шанувальники давно просили мене про це. Мені хотілося порадувати їх і здивувати чимось особливим, результатом чого і стала нова пісня».


Дан співає її іспанською, щоб краще передати атмосферу літнього сонця. Артист довгий час спеціально вивчав мову в Барселоні і працював над вимовою, щоб усе було ідеально. Треба відзначити, що трек виконується ще й англійською - свої частини на ньому читає Brasco. Що ж до назви, «Lendo Calendo» - це магічні слова, що не піддаються перекладу, але заряджають усіх позитивним літнім настроєм. Саме ці рядки співає Таня Вандер - молода і багатообіцяюча співачка. Вона вже давно співпрацює з Даном, але тільки почала свою сольну кар'єру під його керівництвом. Для Тані «Lendo Calendo» - вокальний дебют.
Помилковий заголовок — Lfy <fkfy ghtlcnfdbd gscy. Дутвщ Сфдутвщ
13 Липня, 15:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків