Настільна версія
мова | язык

Аркадій Войтюк заспіває в дуеті з Тіною Кароль на «Новій хвилі 2013»

15 Липня, 16:32

Поділитися:

Харизматичний учасник від України і популярна співачка Тіна Кароль готують спільний дует для глядачів у Юрмалі.

Аркадій Войтюк вирушив до Латвії ще в п'ятницю, де відточує свою майстерність на сцені, репетируючи разом з іншими учасниками. А незабаром у концертному залі «Дзінтарі» прозвучить хіт від Аркадія Войтюка та Тіни Кароль. Не секрет, що артистка знову продовжує працювати на сцені після невеликої перерви, пов'язаної зі смертю чоловіка.

Протягом тривалого часу знаменитості готували спільний дует, щоб порадувати шанувальників фестивалю. Цього року нові правила, за якими конкурсанти співатимуть із тими, хто колись вже був на «Новій хвилі» і запам'ятався глядачам. Назва пісні, яку виконають Аркадій і Тіна, наразі тримається в секреті, але точно відомо, що це буде композиція з репертуару Тіни Кароль.

- Мені було дуже приємно працювати з Тіною Кароль, я впізнав її з нового боку - вона дуже наполеглива, особливо після всього, що сталося в її житті, - говорить Аркадій Войтюк.

Виступ Тіни Кароль і Аркадія Войтюка відбудеться у другий конкурсний день - 25 липня. Крім того, вже відомо, що Аркадій Войтюк виконає свою авторську пісню «Мамо».
Помилковий заголовок — Fhrflsq Djqn.r pfcgsdf' d letns p Nsyj. Rfhjkm yf «Yjdsq [dbks 2013»

15 Липня, 16:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон