Настільна версія
мова | язык

Ольга Сумська й Світлана Вольнова провели майстер-клас з приготування кави.

15 Липня, 16:45

Поділитися:

У кав’ярні «Мока» пройшла презентація програми «Нехай Вам буде кольорово!». Ведучі нової програми Ольга Сумська, Ніка Сінічкіна, Світлана Вольнова та Лара Богданова на честь презентації нового телевізійного проекту давали гостям майстер-клас з приготування ранкової кави, адже зустрічатиміться з глядачами саме в ранковому ефірі о 10:00, крім середи.

Світлана Вольнова до кави приготувала десерт - святковий торт. Гостей зустрічав венеціанській художник Олексій Прімаков, який за 5 хвилин малював цікаві карикатури на гостей. На презентації всім гостям дарували вишукані квіткові композиції.

На ранкову каву до ведучих у цей день завітали композитор Володимир Бистряков, актор Віталій Борисюк, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені та скульптор Олег Пінчук.

Новий проект Першого Національного – ранкове телешоу «Нехай Вам буде кольорово!» виходитиме щодня, крім середи, о 10:00.

Проект «Нехай Вам буде кольорово!» – основний проект ранкової лінійки Першого Національного. Ведучі працюють у парах. Один тиждень для глядачей працбватимуть Ніка Сінічкіна і Лара Богданова. Інший - Ольга Сумська та Світлана Вольнова.

Світлана Вольнова, Ольга Сумська, Лара Богданова та Ніка Сінічкіна щоденно запрошуватимуть глядачів на чашечку ароматної ранкової кави!
Помилковий заголовок — Jkmuf Cevcmrf q Cdsnkfyf Djkmyjdf ghjdtkb vfqcnth-rkfc p ghbujnedfyyz rfdb/

15 Липня, 16:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон