Настільна версія
мова | язык

Кейт Мосс розказала про чоловікову любов до білої дупи

19 Липня, 01:01

Поділитися:

Британська супермодель Кейт Мосс розповіла, як тяжко їй було миритися з образом "анорексично-героїнової штучки", який був у неї в 1990-х.

Іще 39-річна красуня розповіла, у що грає її донька, та яку засмагу полюбляє її чоловік.

Мосс дала інтерв‘ю та взяла участь у фото сесії для журналу "Allure".

Кейт пригадує, після того, як у 1993-му вона знялася оголена для реклами парфумів "Calvin Klein", їй почали закидати анорексію та вживання героїну. Мосс називали взірцем для дівчаток із розладами харчової поведінки.

"Це було жахливо, особливо те, що стосувалося анорексії. Щодо героїну я казала: "О, це просто смшно, я не вживаю героїн. Це тому, що в мене розмазується чорна підводка для очей…", - каже модель.

"Але тема анорексії засмучувала значно більше, бути відповідальною за чиюсь хворобу. Я не була анорексичкою", - запевняє вона.

Як відомо, в 2011-му Мосс вийшла заміж за рокера Джеймі Хінса. Розповідаючи про свою засмагу, вона зізналася, що її чоловік любить, коли попа лишається біла.

"Моєму чоловікові подобаються лінії (від купальника) на дупі – чоловіки люблять білі дупи, наче рамочка", - ділиться Кейт, але зазначила, що білих слідів на грудях намагається уникати.

Цікавість до індустрії краси і моди в свої 10 років вже проявляє дочка супермоделі Ліла Грейс. Як розповіла зіркова матуся, мала фанатіє від фільму "Диявол носить "Prada", особливо від героїні Енн Хетевей.

"Вона десять разів дивилася "Диявол носить "Prada", і завела в себе в кімнаті стіл із телефоном", - розказує Мосс.

"…Вона бере слухавку: "Алло, офіс Міранди Прістлі." Я кажу: "Ліло, ти знаєш, хто така в ральному житті Міранда Прістлі?" Але їй все одно. Вона каже: "Алло, офіс Міранди Прістлі. Можете зачекати? Патрік Демаршельє на лінії", - згадує Кейт.

"Я помирала, як почула, що вона робить. Так смішно", - ділиться вона.
Помилковий заголовок — Rtqn Vjcc hjprfpfkf ghj xjkjdsrjde k.,jd lj ,skjї legb

19 Липня, 01:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон