Настільна версія
мова | язык

Гайдамаки знову підкорили Європу

20 Серпня, 12:25

Поділитися:

Цього літа група відіграла концерти на 10 музичних фестивалях.

Гайдамаки знову підтвердили свій стасус однієї із найпопулярніших українських команд в Європі. Цього року команда відіграла чимало успішних концертів, які відвідали десятки тисяч меломанів з різних країн– серед інших іспанський Reperkusion, естонський Folgisuve Avalook, польський Romane Divesa та Iwana Kupala....

В липні музиканти повернулись в Україну де представили на суд публіки нову концертну програму разом з відомим польським DJ Cai Caslavinieri. Прем’єра відбулася на фестивалі Woodstock Україна, що проходив в традіцийно фестивальній Грибівці під Одесою. Того вечора фольклорні мотиви та енергетика етно-року поєдналися з провідними трендами європейських танцполів.

Сколихнувши своєю енергетикою український WOODSTOCK, гурт ГАЙДАМАКИ у компанії з DJ Cai Caslavinieri, який за короткий час встиг чудово злитися з колективом, подався на PRZYSTANEK WOODSTOCK до Польщі, який є найбільшим рок-фестивалем у східній Європі, а також взагалі одним з найбільших у цілій Європі.

ГАЙДАМАКАМ випала честь відкривати фестиваль на одній з двох малих сцен фестивалю, публіка біля якої налічувала «всього-на-всього» близько 30 000 осіб! А всього на фестивалі цього року за всі дні побувало близько 600 000 відвідувачів!

Перед виступом гурту на сцені з?явився особисто організатор фестивалю, пан Єжи Овсяк, та представив гурт публіці. Ще одним сюрпризом, і не тільки для слухачів, а й для гурту, стала раптова поява на сцені Каміла Беднарека, молодої зірки польської реггей-сцени, з яким було спільно записано пісню «Передзвони мені пізніше!» з нового альбому ГАЙДАМАКІВ. Каміл, вийшовши на сцену, без репетицій і без підготовки, заспівав свою партію з пісні, чим неабияк порадував публіку і музикантів! Це, власне, був перший спільний виступ гурту з Камілем, який вже до WOODSTOCK встиг стати добрим другом ГАЙДАМАКІВ.

Після більш, ніж півторагодинного виступу, слухачі проводжали ГАЙДАМАКІВ та DJ Cai Caslavinieri зі сцени, дружно скандуючи «Dziekujemy!», себто «Дякуємо!» польською мовою. ГАЙДАМАКИ нікому не дали поспати! :)

Отже, як кажуть, WOODSTOCK вдався на славу! Прекрасний фестиваль, прекрасна атмосфера, прекрасна публіка, прекрасні гурти…!

Але літо ще не завершилося, тож попереду нові фестивальні майданчики. Далі буде!!
Помилковий заголовок — Ufqlfvfrb pyjde gslrjhbkb "dhjge

20 Серпня, 12:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван