Настільна версія
мова | язык

Павло Табаков став автором саунд-треків до мелодрами «Фото на документи»

27 Серпня, 16:47

Поділитися:

Переможець популярного телепроекту «Голос країни» Павло Табаков дебютував у кінематографі – водночас і як автор саунд-треків, і як актор. Дебютним фільмом для голосистого співака стала мелодрама «Фото на документи» виробництва компанії Star Media, прем’єра якої відбулася на телеканалі «Інтер».

У композиторському «портфелі» Павла Табакова уже давно є папка під назвою «Музика для кіно». Тож продюсери компанії Star Media звернулися за адресою – і романтичну кіноісторію «Фото на документи» доповнили не менш романтичні пісні Табакова. У стрічці звучить чотири авторські пісні Павла. Одна з них, «Между землею и небом», стала головним саунд-треком мелодрами.

- Творці фільму звернулися до мене як до композитора і автора багатьох пісень, - каже Павло Табаков. - Я запропонував їм на вибір кілька композицій. І пісня "Между землею и небом" настільки сподобалась продюсерам «Фото на документи», що під неї навіть дещо переробили фінал фільму.


У мелодраматичному сценарії знайшлася невелика роль і для Павла Табакова. Зіграв співак практично самого себе – музиканта, виконавця, композитора. На знімальному майданчику, який розмістився у вагоні поїзда, Павло з гітарою в руках брав майстер-класи з акторської майстерності у виконавця головної ролі у фільмі «Фото на документи» – російського актора Ельдара Лебедєва. А Ельдар, у свою чергу, радився з Павлом щодо гітарних акордів, бо вже наступного дня актор знімався у сцені, у якій співав для своєї коханої ліричну пісню авторства Табакова «Навсегда».

У найближчих планах володаря титулу «Голос країни» Павла Табакова – зйомки кліпу на пісню «Между землею и небом», а також концертний тур «Мій світ» на підтримку однойменного альбому - містами Західної та Центральної України.
Помилковий заголовок — Gfdkj Nf,frjd cnfd fdnjhjv cfeyl-nhtrsd lj vtkjlhfvb «Ajnj yf ljrevtynb»

27 Серпня, 16:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон