Настільна версія
мова | язык

Каменських не женеться за сексом, бо однолюбка

31 Серпня, 13:06

Поділитися:

Співачка Настя Каменських досі не була помічена у стосунках з протилежною статтю. І хоча їй постійно приписують роман з Потапом, дівчина каже, що не женеться за сексом, а мріє про сім'ю і дітей.

Настя також зізналася, що колись хотіла співати у "ВІА Грі" та не пройшла на "Фабрику зірок" у Москві.

Журнал "Viva!" оприлюднив кілька цікавих фактів про Каменських.

Настя, як відомо, дівчина гостра на язик і за словом у кишеню не полізе. Тому вона легко вміє відшивати надокучливих залицяльників.

"За мною закріпилася слава, що я можу негарно, по-французьки, нецензурно відправити в одне віддалене місце. Це для мене принциповий момент. Свою репутацію і добру славу я заробила, заслужила і нікому її не віддам", - заявила артистка.

Каменських називає себе однолюбкою та наголошує, що мріє створити власну родину до 30-ти років.

"Я хочу присвятити своє життя собі, своїй сім'ї і дітям. Я зовсім не женуся за сексом - ні за лаштунками, ні в житті. Я однолюбка. Мені цікавіше досягати піку блаженства з однією людиною", - запевнила дівчина.

Крім того, пишнотіла Настя, яку частенько критикують через зайву вагу, не відносить себе до загальноприйнятих стандартів краси. Вона вважає себе дівчиною в стилі pin-up.

"Чорне волосся, червона помада, високі груди", - описала себе виконавиця.

Може саме через нестандартні форми Настя і не любить модельний бізнес.

"Насправді, в модельному бізнесі жахлива атмосфера. Постійно трапляються неприємні ситуації. Величезна конкуренція, буває, навіть, підкладають у туфлі кнопки або бите скло", - поділилася Каменських.

Один із цікавих фактів з життя співачки, це той, що вона дуже хотіла співати у "ВІА Грі". Однак так і не зважилася звернутися до продюсера Костянтина Меладзе.

Також Настя не потрапила на російську "Фабрику зірок".

"Дробиш мене не взяв. Сказав, що я надто готова артистка: мовляв, у мене є і зовнішність, і голос, і мені вже нема що шліфувати на "Фабриці". Це такий варіант м'яко відшити. Ймовірно, він просто не бачив у мені нічого визначного", - заявила Каменських.
Помилковий заголовок — Rfvtycmrb[ yt ;tytnmcz pf ctrcjv? ,j jlyjk.,rf

31 Серпня, 13:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків