Настільна версія
мова | язык

Павло Табаков представив свій новий кліп і подякував небесам за те, що не самотній

7 Вересня, 08:20

Поділитися:

Новий сезон переможець телешоу «Голос країни» Павло Табаков розпочав із довгоочікуваного подарунка слухачам. Співак презентував відео на свій сингл «Дякую небесам». Кліп, за задумом режисера Олександра Філатовича, знімався під Києвом у мальовничому куточку. Розкішний особняк з басейном перетворили на знімальний майданчик. А головну жіночу роль Табаков довірив своїй подрузі і землячці - переможниці шоу «Великі перегони» Богдані Примак.

За словами артиста, він і його команда вибрали ідеальний час для прем'єри такого яскравого і позитивного відео: на вулицях країни ще чути відгомін літа, люди все ще їдуть насолодитися оксамитовим сезоном на морські узбережжя, а осінь віщує багато веселих заходів та гучних вечірок.

До того ж, кліп «Дякую небесам» - це своєрідна відправна точка для фанів Табакова. Адже вже у жовтні стартує його концертний тур містами України під назвою «Мій світ» (на підтримку однойменного альбому), в якому новий хіт «Дякую небесам» - на ключовому місці.

А найуважніші прихильники творчості володаря титулу «Голос країни» давно розчули, що саме ця композиція звучить у відомому рекламному ролику мінеральної води, обличчям якої є Павло Табаков. Правда, артистові довелося дещо змінити текст своєї авторської пісні - під концепцію бренду.
Помилковий заголовок — Gfdkj Nf,frjd ghtlcnfdbd cdsq yjdbq rksg s gjlzredfd yt,tcfv pf nt? oj yt cfvjnysq
7 Вересня, 08:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон