Настільна версія
мова | язык

С.К.А.Й. написали саундтрек до нового українського фільму «Ломбард»

25 Вересня, 22:12

Поділитися:

18 вересня відбулась презентація нової гангстерської комедії Любомира Левицького «Ломбард». Сюжет картини повний непередбачуваних поворотів та інтриг. Автор сценарію і режисер фільму Любомир Левицький, відомий раніше за фільмами «Штольня» та «Тіні незабутих предків», вирішив представити пригодницьке кіно, котре буде тримати глядачів у напрузі до останнього кадру.

Вперше за історію нового національного кіно фільм виходить на екранах 71-го кінотеатру, у 29-х містах України, що за розмахом можна порівняти із голлівудськими блокбастерами.

Головний саундтрек до фільму під назвою “Run”, який дуже гармонійно вписався та вдало передав настрій цього кінофільму, написав відомий український гурт С.К.А.Й.. Коли музикантам запропонували написати головну пісню до стрічки, вони вирішили підійти до цього концептуально. В репертуарі гурту не було пісні, яка змогла би передати відповідну емоцію фільму. Тому їм довелось провести багато часу в студії, що не дало необхідний результат. Після чого вони пішли на стару базу у гаражі і дуже швидко записали трек, який передав весь драйв та комічність стрічки «Ломбард». Особливістю цієї пісні є те, що музиканти заспівали пісню на неіснуючій мові, що дуже сподобалось режисеру картини.

На презентації фільму музиканти С.К.А.Й. були у повному складі. «Мені дуже сподобався цей фільм. В ньому є дуже багато наших українських побутових реалій, хоча є і деякі перебільшення. Проте, це перша українська картина такого масштабу і я дуже щасливий, що таке кіно роблять в Україні. Впевнений - все тільки починається» - коментує Олег Собчук (фронтмен гурту С.К.А.Й.).
На нову композицію музиканти планують відзняти кліп, в який увійдуть фрагменти фільму.
Помилковий заголовок — C/R/F/Q/ yfgbcfkb cfeylnhtr lj yjdjuj erhfїycmrjuj askmve «Kjv,fhl»

25 Вересня, 22:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон