Настільна версія
мова | язык

ТАТУ і Едуард Романюта відпрацювали на всі 100!

2 Жовтня, 09:50

Поділитися:

Чотири роки тому розпалася група ТАТУ, яку з впевненістю можна назвати легендарною. Їхні сингли були популярними у всьому світі, і прихильники досі не можуть пережити розпаду колективу.

Щастя фанів у вигляді сольного концерту ТАТУ "впало їм на голову" 27-го вересня і саме цей концерт пройшов на всі 100 балів! Не лише через енергетику Юлі Волкової та Лєни Катіної, але і завдяки спеціальному гостю, який відкрив це музичне свято у STEREOPLAZA.

Едуарда Романюту обрали для спільного виступу і він зумів показати високий рівень майстерності разом зі своєю живою групою. Емоції аудиторії - те, за чим "полює" співак і цього вечора Едуард повернувся з концерту з морем заловолення.

Едуард Романюта: Я дякую Юлі та Олені за чудовий виступ і за те, що вони створили багато хітів, які так мені подобаються! Радий, що моя творчість також підкорила їхні серця. Не можу не подякувати організаторам концерту і людям, які з залу зарядили мене своїми емоціями!

Після Києва ТАТУ дадуть концерт у Петербурзі та Москві і, можливо, на цих концертах з ними також виступить Едуард Романюта зі своєю стильною програмою.

До речі, репертуар артиста нещодавно поповнився ще двома новими англомовними хітами, які можете прослухати на офіційному сайті Едуарда Романюти.

Помилковий заголовок — NFNE s Tlefhl Hjvfy.nf dslghfw.dfkb yf dcs 100!

2 Жовтня, 09:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван