Настільна версія
мова | язык

Гурт «RIZUPS» про зйомки свого дебютного кліпу

15 Жовтня, 21:44

Поділитися:

Нещодавно львівський гурт «RIZUPS» представив тизер свого першого музичного кліпу на пісню «Проти всіх стихій». Вона не випадково замикає трек-лист другого студійного альбому «Не бійся». Ця композиція розповідає про життєвий і творчий шлях молодих виконавців. Сюжет кліпу побудований на цій історії.

«Ідея кліпу народилась, коли хлопці розказали мені історію створення і розвитку групи, починаючи від знайомства в школі», - зазначив режисер Тарас Дронь.

З цієї зустрічі власне і почалося нове життя Назара Хассана і Мар'яна Сакалюка - хлопців, що мріяли створювати власну музику. Але їх дорога до мрії виявилася дівчиною примхливою і не раз підкидала хлопцям неприємні сюрпризи. Повертатися в минуле на знімальному майданчику, вже дорослими, музикантам було важко, але цікаво:

«Так сталося, що ідею про зйомки першого кліпу ми виношували не один рік, тому сама робота для нас була не просто задоволенням, а якоюсь ейфорією», - розповів Мар'ян Сакалюк.
«Найцікавіше в роботі було те, що для нас кожен епізод був відкриттям. Це коктейль нерозуміння ситуації і дитячої захопленості», - поділився Назар Хассан.


Співпрацею залишилися задоволені обидві сторони. Режисер вважає музикантів позитивними і відповідальними, а вони порівнюють його роботу з чітким злагодженим механізмом.

«Був знайомий з хлопцями але тільки заочно, іх творчість досить цікава особливо своїми текстами і специфікою подання. Здивувала мене їх щирість та наполегливість, і я б із задоволенням ще попрацював з колективом», - розповів Тарас Дронь.

Знайти того, хто втілить в життя зухвалі ідеї і зможе вловити настрій цієї пісні, відчути її, виявилося непросто. Талановитий і оригінальний підхід до роботи досвідченого львівського кліпмейкера Тараса Дроня залучив музикантів. «Кozak System», Тетяна Котова, Павло Табаков, Мята, МІЯ, Анна, «Дикі Серцем» - це лише частина списку зіркових імен, з якими працював режисер разом зі своєю командою «NORD Production».

«У співпраці з цією командою ми розуміли один одного з півслова. Як завжди ніхто не ставив перед собою рамки в ідеях, тому сподіваємося приємно здивувати своїх шанувальників», - підкреслив Мар'ян Сакалюк.

«Тарас Дронь - це в першу чергу, надзвичайно крута людина! Поєднання такої рідкісної на сьогоднішній день скромності і професіоналізму. Працювати з таким режисером - це задоволення! Жодної затинки, все працює як швейцарський годинник, а його команда схожа на велику дружну сім"ю!», - вважає Назар Хассан.

Знімальний процес охопив дві доби. Під час роботи над однією з сюжетних ліній поряд з основною локацією вдарила блискавка: зйомки проходили вночі, посеред болота, в негоду. Для реалізації задуманого розбили десяток телевізорів. Результат цих жертв і старань шанувальники гурту зможуть побачити в кінці місяця. Реліз дебютного кліпу «RIZUPS» відбудеться 27 жовтня, на Великому сольному концерті музикантів , присвяченому 6-річчю їх діяльності.

До речі, про концерт. Підготовка до такого важливого виступу почалася влітку. Зараз графік артистів став ще щільніше: репетиції, вирішення організаційних питань і робота над іншими проектами. У день концерту пройде прес-конференція, після якої Назар та Мар'ян відзначать день народження гурту разом зі своїми шанувальниками і друзями. Це зірки «Х - Фактора» В'ячеслав Єфремов , Вета Казакова , INKA і Дмитро Сисоєв.
Помилковий заголовок — Uehn «КШЯГЗЫ» ghj pqjvrb cdjuj lt,.nyjuj rksge
15 Жовтня, 21:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван