Настільна версія
мова | язык

Дружина Олександра Пономарьова подала документи на розлучення

19 Квітня, 17:47

Поділитися:

Другий шлюб Олександра Пономарьова дав тріщину. Його дружина - Вікторія Мартинюк вже оформила і подала документи на розлучення в один із судів Києва.

Вікторія розповіла, що ініціатором розриву виступила вона. «Ми майже рік живемо окремо, - зізналася газеті "Сьогодні" Вікторія. - Я просто забрала сина і поїхала ... Чому - не хотілося б про це говорити. Але ініціатором розриву була я. Син зараз, звичайно, живе зі мною. Дитина ж має жити з мамою. А з Олександром бачиться, коли у нього є час, - зазвичай їздить до тата на який-небудь вихідний.

Як пише джерело viva.ua, на безіменному пальці Вікі красується звичайне кільце, а Пономарьов говорив, що не буде знімати обручку, поки не отримає на руки офіційні документи про розлучення. «Це його рішення, - каже Віка. - Хоча, думаю, йому треба було щось робити, щоб зберегти сім'ю, а не тільки не знімати кільце».

Нагадаємо, що від шлюбу з Вікторією у співака є 4-річний син Сашко. Крім того, в Олександра є 12-річна дочка Женя від цивільного шлюбу з продюсером Оленою Мозговою.
Помилковий заголовок — Lhe;byf Jktrcfylhf Gjyjvfhmjdf gjlfkf ljrevtynb yf hjpkextyyz

19 Квітня, 17:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)