Настільна версія
мова | язык

Ресторан «Борщ!» у Литві створив десерт на честь гурту BIPLAN і пісні українською «Amore»

23 Жовтня, 10:19

Поділитися:

Успіх пісні «Amore», яку цього року литовський інді-фолк-рок-гурт BIPLAN записав українською мовою, надихнула шеф-кухарів ресторану української кухні «Борщ!» у Вільнюсі створити страву під такою ж назвою.

«В один день нам несподівано подзвонили з ресторану і заспросили спробувати спеціальний десерт, який був створений під натхненням «Amore». Ми були зачаровані і його смаком, і тим, як ресторан втілив усе в життя,» − ділиться враженнями соліст гурту BIPLAN Макс Мельман.

«Amore – це любов, це, безумовно, щось солодке, гірке, холодне і гостре. Тому ми вирішили, що це обов'язково повинен бути десерт», − говорить один із найвідоміших шеф-кухарів Литви Алдона Гечене, зусиллями якої цей кулінарний шедевр став відображенням хіта «Аmore» і традиції ресторану «Борщ!».

Гурт з радістю схвалив десерт і ресторан відразу включив цю страву у своє основне меню. Одними з перших у Литві «Amore» спробували литовські журналісти, яких пригостили десертом на честь дня народження гурту – у жовтні BIPLAN відсвяткували своє повноліття.

Сьогодні BIPLAN тримає рекорд серед литовських виконавців за кількістю кліпів. Нещодавно було знято відео на пісню «Sapnų gaudyklė» з використанням оптокоптера – нової технологічної камери. Вона летіла над Вільнюсом і прилетіла до гурту на дах у старому місті, де вони в цей час грали. Кліп на українську «Amore» вийде на початку листопада, а зовсім скоро відбудеться реліз CD-синглу «Amore» з версіями на трьох мовах (литовською, українською та російською).
Помилковий заголовок — Htcnjhfy «<jho!» e Kbnds cndjhbd ltcthn yf xtcnm uehne ИШЗДФТ s gscys erhfїycmrj. «Фьщку»
23 Жовтня, 10:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків