Настільна версія
мова | язык

Ілларія з концертами у Львові та Києві

23 Жовтня, 11:33

Поділитися:

Українська етно-співачка ILLARIA, яка підкорила своїм голосом та стилем серця українців, у грудні виступить з великими сольними концертами у Києві та Львові на підтримку нової платівки. Також спеціальним подарунком для слухачів стануть окремі інструментальні виступи учасників ведучих оркестрів країни.

ЇЇ виступ це своєрідний транс і обов’язково сповідь, цілковита відвертість і атмосфера, де ви занурюєтесь в її світ та забуваєте про існування оточуючого. Її світ це сучасна українська автентика , український фольклор стильний і елітарний. Містична енергія землі і цілковита гармонія з космосом, голос який воістину від Бога і сягає самого неба. Саме така атмосфера пануватиме на концерті Ілларії, присвяченому всеукраїнській презентації нової платівки єтно-діви.

Нова платівка Ілларії стане свого роду календарем українських музичних традицій. Матеріалом для альбому виконавиця обрала виключно український фольклор у власному прочитанні. До нової платівки увійдуть як кавер-версії відомих українських народних пісень, таких, як «Цвіте терен», «Ой, верше мій, верше», «Ой сивая та і зозуленька», «Ой ходить сон коло вікон», а також рідкісні обрядові наспіви. Для створення нового етно-поп-рок альбому Ілларія свідомо звертається переважно до обрядового фольклору, який, на думку співачки, найбільш яскраво виявляє душу і світогляд українців. Треки на етно-платівці Ілларії звучатимуть відповідно до народного календаря: від веснянок-гаївок, через троїцькі і купальські поспівки, до колядок та щедрівок. Не обійдеться і без дитячих колискових і ліричних пісень з різних куточків української землі. Різножанрові композиції стануть справжньою подорожжю у часі та просторі.

13.12.2013 о 19:00
Київ, Грушевського, 30/1
Центральний будинок офіцерів

16.12.2013 о 19:00
Львів, Л.Українки,1
Національний театр імені Марії Заньковецької

Помилковий заголовок — Skkfhsz p rjywthnfvb e Kmdjds nf Rb'ds
23 Жовтня, 11:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків