Настільна версія
мова | язык

Прем'єра серіалу "Пепел" з музикою гурту Бумбокс

24 Жовтня, 15:38

Поділитися:

27 і 28 жовтня в Україні та Росії відбудеться прем'єра серіалу "Пепел" з музикою гурту Бумбокс.

Взимку 2013 до Бумбоксу звернулися російські телевізійні продюсери з пропозицією написати музику для серіалу "Пепел". Протягом декількох місяців було написано три версії пісні: акустична (проспівана під гітару); електрична, що увійшла до альбому "Термiнал Б", саме на неї знято кліп, та версія з оркестром, що звучить у титрах серіалу, над цією версією працювали композитор Юрій Потєєнко і музичний продюсер Антон Шварц.

Дія серіалу, режисером якого виступив Вадим Перельман ("Будинок з піску і туману"), а в головних ролях знялися Володимир Машков та Євген Миронов, розгортається в період з 1938 по 1948 рік. Долі героїв Машкова та Миронова - кадрового офіцера і злодія - рецидивіста дивним чином переплітаються, герої міняються місцями, злодій стає полковником Радянської армії, а офіцер біжить з злодійським "общаком".

Прем'єра серіалу "Пепел" відбудеться 27 жовтня на каналі "1+1" в Україні і 28 жовтня на каналі "Росія", в сусідній державі.

Андрій Хливнюк про пісню "Пепел"
Цю пісню я довго виношував, і я був її продюсером більшою мірою, ніж інших пісень альбому "Термiнал Б". Для нас це був цікавий досвід роботи над кіно. Було багато різних нюансів, ми писали цю пісню довше інших в альбомі, але результат потішив не лише нас, а й творців серіалу. Скоро ви зможете самі все побачити.
Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf cthsfke @Gtgtk@ p vepbrj. uehne <ev,jrc
24 Жовтня, 15:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван