Настільна версія
мова | язык

Валерій Меладзе дасть два концерти з оркестром у Києві

24 Жовтня, 19:09

Поділитися:

Після невеликого творчого відпочинку, Валерій Меладзе відновив свій гастрольний графік. Приємно, що після першого концерту, який відбувся в Лондоні 22 жовтня 2013, «останній романтик» приїде зі своїм шоу в Україну.

І вже зовсім скоро, 1 і 2 листопада 2013 р., в столичному Палаці Україна один з найпопулярніших виконавців російської естради представить глядачам своє шоу «20 історій про кохання» з симфонічним оркестром.

Одночасно з концертною діяльністю, Валерій Меладзе також активно бере участь і в телевізійній життя Росії, будучи ведучим одного з найпопулярніших і рейтингових шоу «Битва хорів».

«Цей проект - неймовірний шанс для всіх, хто мріяв співати, - каже Валерій Меладзе. - У ньому може взяти участь будь-яка людина, незалежно від віку ... навіть якщо вона вже на пенсії".


Валерій Меладзе погодився стати ведучим нового шоу без роздумів. Досвід ведучого у Валерія Меладзе вже був. У 2004 році разом з Русланою Писанкою Валерій вів ранкове шоу "Країна порад" на телеканалі НТВ. Так само Валерій був ведучим творчого вечора Костянтина Меладзе в Києві в 2008 році і в 2012 році на "Новій хвилі".
Помилковий заголовок — Dfkthsq Vtkflpt lfcnm ldf rjywthnb p jhrtcnhjv e Rb'ds

24 Жовтня, 19:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій