Настільна версія
мова | язык

ТІК презентує сингл "Люби ти Україну!"

6 Листопада, 13:52

Поділитися:

7 листопада о 15:00 на офіційному YouTube - каналі гурту «ТІК» відбудеться презентація нової пісні «Люби ти Україну». Після онлайн-презентації пісня піде у національну радіо-ротацію.

Запис пісні відбувся на студії звукозапису кіностудії імені Олександра Довженка. Редакцією та зведенням займалися Євген Терехов та Влад Ярун, який окрім «ТІК» працював з «Ляпісом Трубєцкім», «Океаном Ельзи», «Lama» .

Мастеринг пісні робився на студії «Mastering World» в Лондоні Доналом «Вуха» Віланом (Donal «The Ears» Whelan).

Лідер гурту, Віктор Бронюк розповідає про подальші творчі плани колективу: «Наступного тижня ми будемо презентувати новий кліп на пісню «Люби ти Україну!». Режисером відеороботи став наш добрий друг Роман Веркулич, з яким ми зняли не одну нашу роботу, зокрема, «Олені». Усі сцени кліпу знімалися посеред чистого поля під містом Буча».

За словами Віктора Бронюка цей кліп буде істотно відрізнятися від інших робіт гурту та кліпів інших українських артистів. Весь кліп побудований на символах, знайомих кожному українцю.

Режисер, Роман Веркулич привідкриває таємницю - «форма кліпу нагадуватиме сон, який наснився кожному українцю. Прокинувшись вранці, він має усвідомити – пора діяти та починати треба з самого себе»

Нагадаємо, зараз «ТІК» перебуває у «Великому турі маленькими містами». На карті всеукраїнського туру 50 міст. Гурт проїхав половину туру і зараз відправляється маленькими містами Вінниччини.

Станьте першими, хто почує нову пісню «Люби ти Україну!» на офіційному YouTube - каналі гурту
Помилковий заголовок — NSR ghtptyne' cbyuk @K.,b nb Erhfїye!@
6 Листопада, 13:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій