Настільна версія
мова | язык

Uлія Лорd роздягла дівчину

7 Листопада, 13:33

Поділитися:

Чого тільки не буває сьогодні?! Зірки постійно влаштовують скандали та інтриги, а їхні прихильники у скандальності вчинків часом теж нічим не поступаються.

Шалена історія трапилась із відомою співачкою Uлією Лорd декілька років тому, і настільки вразила артистку, що своє нове відео рок-діва вирішила зняти як репортаж цієї події.

«На концертах дівчата часто емоційно висловлюють своє сприйняття моєї музики. Та ця історія перевершила всі зворушливі зізнання написані на плакатах, промовлені вголос чи виплакані в обіймах. Дівчина не стримала себе й буквально зірвала з себе одяг, лишилися повністю оголеною перед публікою, - поділилась спогадами співачка - це вразило так потужно, що мі ми вирішили зафіксувати цю історію не тільки у спогадах, а й у новій відеороботі»

Перед зйомками був оголошений конкурс, в результаті якого на головну роль було обрано найсміливішу та найгарнішу дівчину. Відео на скандальну пісню «Ти Можеш Торкнутись Мене Язиком» вже можна переглянути на нашому порталі.

"В зміст пісні закладена алегорія інколи недосяжності порозуміння між закоханими. Але кого цікавлять алегорії, коли у кожного своя інтерпретація - свій особливий секс з музикою." – розповіла Uлія Лорд

Відео «Ти Можеш Торкнутись Мене Язиком» -  продовження промо альбому “∞ секунд”, реліз якого відбувся цієї зими.
Помилковий заголовок — Гksz Kjhв hjplzukf lsdxbye
7 Листопада, 13:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван