Настільна версія
мова | язык

Прем’єра синглу «Олена» від гурту АнтитілА

11 Листопада, 19:35

Поділитися:

«Олена» – це не просто красиве жіноче ім’я, а ще й назва нового синглу гурту АнтитілА, радіопрем’єра якого відбудеться 11 листопада.

Ця пісня вже давно завоювала серця шанувальників гурту, та дуже гаряче сприймається ними під час виступів Антитіл наживо.

«Олена» – останній сингл гурту АнтитілА перед випуском повноцінного, третього за рахунком, студійного альбому, дата виходу якого на фізичних носіях – 29 листопада 2013 року.

«Олена» – це пісня про особисте, про справжні почуття, про приємні хвилювання в очікуванні хоча б погляду, хоча б слова, про те, без чого й жити не варто!

Тарас Тополя, вокаліст гурту АнтитілА: «В черговий раз переконавшись, що наші дівчата – найкрасивіші у світі, я вирішив написати саме такі слова! І, знаю, що я не один такий, який упевнений, що справжня гордість нашої країни це – жінки! Всім Оленам, Оленкам, Оленочкам, Альонам, Лєнам і Лєнусям присвячується! А ще, перш за все, моїй коханій! Спасибі тобі, мила, за місце в раю і сина»!

Концерт-презентація нового альбому гурту АнтитілА «Над полюсами» відбудеться 29 листопада 2013 року у київському клубі Caribbean Club. Разом з альбомом Антитіла презентують нову концертну програму.

А для усіх тих прихильників гурту АнтитілА, які хочуть першим почути альбом «Над полюсами», є гарна новина. Альбом вже зараз можна придбати на iTunes.
Помилковий заголовок — Ghtv’'hf cbyuke «Jktyf» dsl uehne FynbnskF
11 Листопада, 19:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон