Настільна версія
мова | язык

Гурт «RIZUPS» презентував перший кліп

14 Листопада, 08:55

Поділитися:

Назар Хассан та Мар'ян Сакалюк, відомі за проектами «Україна має талант» та «Х - Фактор», представили широкому загалу свій дебютний кліп. Режисером музичної стрічки став досвідчений кліпмейкер Тарас Дронь.

Відео - тонке переплетення декількох сюжетних ліній. Основна лінія про вплив на загальну думку та підсвідоме формування ставлення до тих чи інших подій. І про те, як протистояння цьому впливу дає поштовх до формування власної позиції у кінцевому результаті. Причому, мова кліпу підкреслено-образна. Так, автобіографічний епізод знайомства хлопців, представлений на баскетбольному майданчику, символічно зображає нестаріючу ваду суспільства - один проти натовпу. Тим не менше, уважний глядач побачить і прояв справжньої людяності, як перший крок до міцної дружби.

В кліпі порушено проблему особистого вибору. У прагненні захистити слабкого, у відмові від «стадного» інстинкту, від того щоб йти за стереотипами, у нехтуванні популярними моделями поведінки та способами розважити себе... Особливий акцент робиться на зовнішньому впливі, який часто грає фатальну роль у сучасному житті. Самі ж музиканти тут показали своє ставлення до несвідомого мислення і згоди з тим, що тільки виглядає правильним.

«Проти всіх стихій» - це відео-ілюстрація історії дружби учасників гурту «RIZUPS». Вона про існування проблем минулого і про боротьбу з ними за допомогою пошуку серцевини самої проблеми; про людські якості, які не продаються і не зникають з роками, а лише посилюються заради досягнення спільної мети. Ця робота включає в себе, як і фрагменти минулого, так і погляди в майбутнє і далеко не банальне пояснення проблем, з якими стикаються всі! Цей кліп не схожий на звичні прості картинки з телевізора і не залишить байдужими думаючих і уважних людей», - наголосив Назар Хассан.

«Кліп знімали у вересні, цей процес охопив дві доби і був досить складним. Основні сцени знімали вночі. Довелося працювати в негоду через щільні графіки режисера та артистів інших варіантів і не було. Основна локація нас просто вразила! І болотом по коліно і своєю космічністю і тими незвичайними спорудами, котрі створила для нас команда Тараса. Моторошно було, бо вже за кілька кілометрів до місця зйомки виднілося червоне світло серед просторого нічного поля, ми навіть подумали спочатку що там якась пожежа, та коли прибули на місце слів вже не залишилось, лише захоплення.» - коментує продюсер гурту Басараб Катерина.
 
До речі, пісня для дебютного відео вибрана не випадково: вона розповідає про життєвий і творчий шлях молодих виконавців, а також відображає їх світогляд.
Помилковий заголовок — Uehn «КШЯГЗЫ» ghtptynedfd gthibq rksg
14 Листопада, 08:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван