Настільна версія
мова | язык

Тіна Кароль дасть додатковий концерт у Львові

19 Листопада, 00:14

Поділитися:

За місяць до концерту у Львові квитки на сольник співачки повністю розкупили, тому зірка вирішила подарувати львів'янам ще один виступ. У рамках свого концертного туру по Україні Тіна Кароль дасть додатковий сольний концерт у Львівському Оперному театрі. Виступ відбудеться 3 грудня о 17.00.

На концерт, який запланований в цей же день о 19:00, усі квитки вже продані. Нагадаємо, тур співачки «Сила любові і голосу» починається 24 листопада з концерту в Житомирі. До його початку залишається менше місяця, але майже скрізь усі квитки вже розкупили.

Цього року Тіна Кароль виступить у містах Західної України, а у лютому наступного року - в Центральній частині країни. Завершиться тур сольним концертом у столиці. Ціни на квитки варіюються від 200 до 1250 гривень.

Організатори туру повідомили, що у всіх містах для співачки забронювали номери в готелях з дитячим майданчиком або парком поблизу. Швидше за все, Тіна буде подорожувати країною з 5-тирічним сином Веніаміном, який, до речі, сьогодні святку свій День Народження.


Помилковий заголовок — Nsyf Rfhjkm lfcnm ljlfnrjdbq rjywthn e Kmdjds

19 Листопада, 00:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон