Настільна версія
мова | язык

Аліна Гросу змінила імідж і закрутила роман на знімальному майданчику

22 Листопада, 14:45

Поділитися:

Уже на наступному тижні відбудеться прем'єра 4-серійного фільму російського режисера Анатолія Григор'єва «Птах у клітці», в якому співачка Аліна Гросу зіграла одну з головних ролей. Це перша робота Гросу у великому кіно. Дівчина працювала на одному майданчику із 31-річним актором Іван Стебуновим, колишнім чоловіком Марини Александрової. Іван відразу ж проявив симпатію до молодої співачки і навіть намагався завести із нею стосунки.

«
Думаю, недобре розповідати про це,  каже співачка.  Дійсно, я Вані сподобалася. Він говорив мені про це. Ми зустрічалися і за межами знімального майданчика, вечеряли разом. Але різниця у віці для мене відіграє велику роль. Все-таки мені тільки 18, і я поки зосереджена на навчанні і кар'єрі, а не на серйозних стосунках»,  заявила співачка.

Також Аліна здивувала своїх прихильників новим стилем, вона захотіла бути в тренді і вибрала модний зараз колір волосся під назвою омбре, коли створюється плавний перехід від більш темного відтінку волосся біля коріння до більш світлого відтінку на кінчиках. Таке фарбування робили співачка Ані Лорак, Анна Седокова, телеведуча Олена Водонаєва і багато інших. Стиль співачки став набагато сміливішим і сексуальнішим: Гросу не лише змінила свою зачіску, а й стала одягати більш жіночні вбрання, в тому числі декольтовані топи та сукні.
Помилковий заголовок — Fksyf Uhjce pvsybkf svsl; s pfrhenbkf hjvfy yf pysvfkmyjve vfqlfyxbre

22 Листопада, 14:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон